Dead Shadows PosterDead Shadows

του David Cholewa. Με τους Fabian Wolfrom, Gilles Barret, Blandine Marmigère, John Fallon


Πάμε να Γουστάρουμε!
του zerVo (@moviesltd)

- Λοιπόν παίδες, έχω κάτι λίγα λεφτουδάκια στην άκρη που δεν τα έχω ανάγκη, τι λέτε στήνουμε ένα ταινιάκι, να κάνουμε την πλάκα μας, να γουστάρουμε και να το γυρνοβολάμε μετά από cult σε cult κοινότητα να γίνουμε και διάσημοι? Κάπως έτσι πρέπει να το πέταξε το ιδεάκι στην κομπανία του ο David Cholewa πριν από κανά δυάρι χρόνια, για να πάρει σαν απάντηση ένα μεγαλοπρεπέστατο Yeeeeeah! Ονομάτισε λοιπόν τον ένα κολλητό του σεναριογράφο, μερικούς ακόμη με έφεση στις τεχνικές του κομπιούτερ, τους όρισε visual effects supervisors, τους πιο χωστούς τους επέλεξε για πρωταγωνιστές και νάσουτο το cast and crew πανέτοιμο για δράση. Οκ σύμφωνοι, με τα 150 χιλιάρικα του, ο πιτσιρικάς έφτιαξε μερικά παπαδάκια, που άλλοι δεν τα φτάνουν με τα δεκαπλάσια, αλλά σε καμία περίπτωση το Dead Shadows δεν το λες ολοκληρωμένη κινηματογραφική πρόταση. Από εκείνες τις βιντεοκασέτες που μια φορά κι έναν καιρό παρέμεναν για μήνες στα σκονισμένα αζήτητα των ραφιών, μπορεί...

Dead Shadows Wallpaper
Δέκα χρόνια μετά το ανεξήγητο φονικό της φαμίλιας του, μπροστά στα παιδικά του μάτια, ο Κρις προσπαθεί να κρύψει τα ψυχικά σημάδια που απέκτησε σε νεαρή ηλικία, ασχολούμενος ολημερίς με το να δίνει online συμβουλές για την χρήση των δικτύων. Την ημέρα που σύσσωμος ο πλανήτης αναμένει το πέρασμα ξυστά από την γη ενός γιγαντιαίου κομήτη, ο νεαρός θα γνωριστεί επιτέλους με την όμορφη γειτόνισσα του Κλερ, που θα τον καλέσει σε ένα πάρτι - γιορτή για την έλευση του τέλους του κόσμου. Μια νύχτα κεφιού και διασκέδασης όμως, που θα ανοίξει διάπλατα στο νυχτερινό Παρίσι τις πύλες της κολάσεως.

Για πες: Ασυζητητί οι - όχι λίγοι - φανατικοί οπαδοί του είδους, θα πετάξουν σκούφια για να συμμετάσχουν στο αιματηρό πάρτι που περιλαμβάνει από αγριεμένους Aliens μέχρι σιχαμερούς μεταλλαγμένους και από νεκροζώντανους ζόμπι έως μοχθηρούς και επεκτατικούς εξωγήινους. Οι εξηγήσεις που δίνει το χαλαρότατο στα πλαίσια του Δεν Βαριέσαι σενάριο όμως είναι το λιγότερο αστείες, όπως ακριβώς και οι ερμηνείες των ξανθομάλληδων απειρότατων "σταρς" που δηλώνουν το παρόν σε αυτό το πάμφθηνο scifάκι - φόρος τιμής στον Lovecraft, που για straight to DVD κατευθυνόταν και κάποιος περαστικός Χάλει του έδωσε μια και το έστειλε στις σκοτεινές μας αίθουσες.

Dead Shadows Rating




Στις δικές μας αίθουσες? Στις 9 Μαΐου 2013 από την Filmboy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική