Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία (Trolls World Tour) PosterΟι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία

του Walt Dohrn. Με τις φωνές των Anna Kendrick, Justin Timberlake, Rachel Bloom, James Corden, Ron Funches, Kelly Clarkson, Anderson Paak, Sam Rockwell, George Clinton, Mary J. Blige.


Τρολιές Μόνο
του gaRis (@takisgaris)

Υποτεθείστω ότι το Trolls (2016) sequel θα πρέπει να είναι το βασικό σημείο αναφοράς εδωνά. Αμ δε. Αν το ερώτημα σταματά στο σε ποιό βαθμό το Trolls World Tour είναι ένα αντάξιο δεύτερο βήμα στην περπατησιά ενός toy - film franchise εκκίνησης $350Μ προ 4ετίας, η αρχιπανεύκολη απαντησά είναι ένα κάθετο «ΟΧΙ». Σε ολανά τα επίπεδα. Κυρίως δημιουργικά. 5 νοματαίοι - σεναριούχοι πασχίζουν να προβάλλουν το ιδεώδες της διαφορετικότητας, δίχως οικειοποίηση κοινωνικών ομάδων από τις έτερες. Δεν το λες και οριζινάλ τούτο. Ύστερις η βαβούρα, τα κουραστικά χρώματα, το γλυκερό της χαριτωμενιάς, που άνω των οχτώ ετώνε σε κάμνει να νοιώσεις γέρος των εκατό - και - βάλε.

Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία (Trolls World Tour) Quad Poster
Οι έξι χορδές / τρολο-φυλές μουσικές (Funk, Country, Techno, Classical, Pop και Rock) με την Polly αγριο-ροκού να επιδιώκει αφανισμό των καρεκλο-ποπάκηδων, τζαζλών και άλλων μουσικών ταξιαρχιών. Τα ατελείωτα σε αριθμό cameos (δειγματίζω Ozzy Osbourne, Sam Rockwell, Mary J. Blige, James Corden) και η υπεραναμενόμενη καραόκι-λας καθότι Justin Timberlake (σε πτώση) και Anna Kendrick (το πολύ το Pitch Perfect τo βαριέται και ο...) αυτονόητα πρωταγωνιστούν εδώ ξαναμανά σε ένα αχρείαστα κοντοδίωρο προβλεψιμότητας.

Το παίρνω αλλιώς λοιπόν για να σου μεταδώσω το πιο τωρινό vibe της τρολο-ιστορίας, η οποία παρεμπί ήδη σπινάρησε δις πριν το Trolls World Tour με τα τηλεοπτικά Trolls Holiday (2017) και Trolls: The Beat Goes On! (2018). Υπάρχει λοιπόν μπάκ στόρι μπόλικο, για πάρε μια εδώ: Είναι Απρίλης, κοροναϊός, και το World Tour έχει ξεμυτίσει ήδη οβερσήζ. Οπόταν η Universal που διανέμει Dreamworks, το ρίχνει απευθείας στο VOD στο νόρθ αμέρικα και βγάζει το εντυπωσιακότατο νούμερο $95Μ με καρφωτές εμφανίσεις στην κορυφή ενοικιάσεων.

Υπήρξε λεφούσι γονιών σε απόγνωση εν μέσω πανδημίας που χτύπησε 20δόλλαρο για να στρημάρει ξερωγώ Amazon Prime για παράδειγμα; Ναι-ναι. Και κάπως έτσι περνά ελαφρώς ντούκου ότι ο ρυθμός και η ιστορία (και κυρίως τα χρώματα) στοχεύουν στα 6χρονα, ενώ το χιούμορ και οι μουσικές αναφορές στους γονείς. Το σύνολον; Όλοι έχουν κάτι να εισπράξουν, αλλά τα περισσότερα η Hasbro, παιγνιδο-κολοσσός πίσω από τα ζωηρούλια τα τρολάκια. Πίσω όμως δεν την έχει φίλος η αχλάδα την ουρά;

Φρέσκα κουλούρια λέμε τώρα: Μόλις προ ημερών, περί των τετρακοσίων χιλιάδων γονιών απαίτησαν (και φυσικά εννοείται πέτυχαν) την απόσυρση της Poppy από την αγορά, διότι υπάρχει ένα κουμπάκι στα πολύ... χαμηλά της, το οποίο κομβίο όταν το πατάς το κουκλάκι ...φχαριστιέται έως γαργαλεύεται που σημαίνει ρε συ κύριος προωθείς παιδοφιλία και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων ναούμ. Έτσι, να πονηρευτεί δηλαδή το νήπιο από την κούνια.

Που σημαίνει ό,τι κασέρι έβγαλε η φάση, αυτό ήταν, τόμπολα. Εγώ τάγραψα κι εσύ τώρα κανόνα ανάλογα τον ψυχισμό και το αίσθημα ευθύνης σου. (το χοντραίνω) Στην κατακλείδα τώρα, είτε το παίρνεις αλαφριά και τα μικρούλια θα χαρούν το Trolls World Tour, είτε πατριωτικά και κοροναϊκά και παίρνεις απόσταση. Σιξ φήτ, που λέμε και στα δω τα μέρη.

Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία (Trolls World Tour) Rating


Στις δικές μας αίθουσες? Στις 13 Αυγούστου 2020 από την Tulip Ent.!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική