Step Up Revolution

του Scott Speer. Με τους Ryan Guzman, Kathryn McCormick, Misha Gabriel, Peter Gallagher, Stephen Boss


Pls, βάλτε ένα τέλος!
του zerVo
Να είσαι τώρα ακινητοποιημένος στην παραλιακή για κανά δίωρο, με τις αρθρώσεις σου να έχουν εξαντληθεί από το δύσκολο μεροκάματο, το μόνο που ονειρεύεσαι να είναι ένα ζεστό μπάνιο κι ένα μαλακό κρεβάτι κι εκεί που το μποτιλιάρισμα βλέπεις να διαλύεται, τσουπ, να πετάγονται από το πουθενά καμιά πενηνταριά νοματαίοι και να το ρίχνουν στο μπρέικντανς πάνω στα καπώ, μπλοκάροντας και πάλι τα πάντα. Αντιδράς ή δεν αντιδράς σαν Michael Douglas στο Breaking Dawn, βγάζοντας την κοντόκαννη από το πορτ μπαγκάζ, κάνοντας τα όλα λαμπόγυαλο? Ευτυχώς κάτι τέτοιες νεανικές ακραίες κουταμαρίτσες, που μια φορά κι έναν καιρό παρουσίαζε στα ελληνικά ο Ευστρατιάδης, συμβαίνουν μόνο στο σινεμά σε εφηβικού ενδιαφέροντος μουσικοχορευτικά ρομαντζάκια σαν το Step Up. Το οποίο αισίως έχει φτάσει στην τέταρτη εκδοχή του.

Ιδρυτής της ριζοσπαστικής ομάδας χορού του δρόμου είναι ο Σον, ένα φτωχόπαιδο από την Φλόριντα, που στις ελεύθερες του ώρες μαζί με τους κομπανιέρους του, τους MOB πλημμυρίζουν με ρυθμικές νότες δημόσιους χώρους, δημιουργώντας ευφορία στους συνομήλικους τους, αλλά και προκαλώντας γενικό κυκλοφοριακό χάος. Η γνωριμία του με την ομορφούλα Έμιλι Άντερσον θα του ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον, δίχως όμως να γνωρίζει πως πρόκειται για την κόρη του μεγιστάνα Άντερσον, ενός μεγαλοκτηματία και ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρίας, που επιθυμεί να απαλλοτριώσει τους ελεύθερους για προπόνηση και παιχνίδι χώρους της πόλης και να κτίσει μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Γκρεμίζοντας με τον τρόπο αυτό τα όνειρα του επαναστατημένου τιμ, που δεν χάνει ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις αρετές του, σε κάθε καλλιτεχνική εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στην Πόλη του Ήλιου, έχει δεν έχει σχέση με τον χορό. Οκ, σύμφωνοι, οι φανατικοί της κινησιολογίας και του στρίτντανς θα βρουν σε μια ακόμη ταινία σημεία που θα τους κινήσουν την περιέργεια και θα παρακολουθήσουν το Step Up Revolution. Όλοι οι υπόλοιποι που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν κι ένα σενάριο ελαφρώς παραπάνω από το προσχηματικό, για ποιον λόγο να πληρώσουν εισιτήριο και να μπουν στην σκοτεινή αίθουσα που έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο μπιτς κλαμπ?

Για πες: Ας μην γελιόμαστε δεν υπάρχει καμία προτροπή για τους μη φανατικούς του τάλεντ σόου So You Think You Can Dance. Η σειρά που ξεκίνησε με ενθουσιασμό, αλλά και τον Chaning Tatum στον ρόλο του ατίθασου τότε ατίθασου, φτωχού, μα και περήφανου νέου, φθίνει τεύχος με το τεύχος και καλό θα είναι πριν αρχίσουν να της γυρνούν την πλάτη ακόμη και οι σούπερ φανς του ντανς, να ρίξει την οριστική της αυλαία...






Στις δικές μας αίθουσες? Στις 13 Σεπτεμβρίου 2012 από την Odeon

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική