Κάθε Κυριακή gaRis και zerVo διασταυρώνουν τα online ξίφη τους πάνω στην ταινία της εβδομάδας!


Friends With Benefits του Will Gluck
Με τους Justin Timberlake, Mila Kunis, Patricia Clarkson, Jenna Elfman, Richard Jenkins, Woody Harrelson


zeRvo said: Τελικά βρήκα γιατί μου ταιριάζει περισσότερο η Νέα Υόρκη. Εκεί σε αφήνουν να στήνεις ομαδικούς αυτοσχέδιους χορούς στην Πέμπτη Λεωφόρο, ενώ στο LA απαγορεύεται ρητώς να σκαρφαλώσεις στην πινακίδα που αναγράφει Hollywood...


gaRis said: Άσε τους χορούς και τα πετραχείλια γιατί αυτό είναι το top ξενερουά happening της ιστορίας. Όσο για την πινακίδα του Hollywood, μη μασάς, σκηνικό ήταν. Το κανονικό έχει τα χάλια του από κοντά...sorry about that buddy. Για την ταμπακιέρα ψηφίζω χαλαρά LA...


zeRvo said: Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα μια θέση στο συντακτικό σταφ του GQ από το να ατενίζω βαριεστημένα τον Ειρηνικό... Μπορεί να συναντούσα και μια Mila Kunis στο διάβα μου, κάπου στο Μπιγκ Απλ...


gaRis said: Mila Kunis is an Ukranian CUNT - εμείς εδώ όμως δε λέμε ποτέ τέτοια πράγματα - μας πάνε κατευθείαν μέσα... Πως λέτε εσείς εκεί "αυτή κρύβει το ταλέντο κάτω από το βρακί της; Αυτό ακριβώς!


zeRvo said: Ukranian είναι και η Jovovich, δεν νομίζω να την πήγε βόλτα ποτέ ο Besson στα φημισμένα γράμματα. Αnyway... Δεν σε εκνευρίζει αφάνταστα, στο κρεβάτι η γυναίκα να είναι σκεπασμένη με σεντόνι?


gaRis said: Για Σέρβα την έχω την Jovo αλλά οκ, αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι το κωλαράκι του Justin (βλ. tussie) σετάκι με τις φετούλες τους κοιλιακούς. Γι' αυτό έπαθα άγρια χαρά με τις σκληροπυρηνίκ ατάκες του (ντεμέκ gay αθλητικογράφου στην ταινία) Woody Harellson).


zeRvo said: Και πλοηγού κρις κραφτ παρακαλώ και μάλιστα ραλίστα. Κι εμένα μου έκανε κλικ το μικρό διάλλειμα, αλλά κάπου μου φάνηκε άστοχο. Πιο πολύ γούσταρα την μαμά. Πόσες φορές την έχει παίξει την "τα κάνω ΟΛΑ" μαμά αυτή η Clarcson?


gaRis said: To πατάει το Cla(r)kson, αμέ! Anytime! Στο The Help πάντως είναι κυρία!


zeRvo said: Και αμά λάχει το παρατάει το κοριτσάκι της στα κρύα του λουτρού, ελέω καινούργιου πιπινιού. Ενώ η κόρη παραμένει να ακούει τις στριγκλιές του N'sync να άδει...Kris Cross! Για όνομα!


gaRis said: Εμένα μου λες που η δικιά μου είναι ορκισμένη παιδιόθεν die hard fan των New Kids On The Block και πήγε προ ολίγου καιρού και την κορούλα μας να τη μυήσει σε συναυλιακό τους σύστριγκλο; Έτσι είναι ο κόσμος εδώ - τι θες, να πάνε στον Κιάμο ή στη Χαρά Βέρρα;


zeRvo said: Τώρα που είπες Χαρά Βέρρα, μου ήρθε χειρότερο όνομα στο μυαλό: Will Gluck! Mα είναι αυτό όνομα για σκηνοθέτη?


gaRis said: Υπάρχει: Peter Bonerz – Film Director – 6-Aug-1938 – Sitcom and film director...
Boner (σηκωμάρα) get it?


zeRvo said: Πες μου τώρα για πόσα bonerz είναι το Milάκι? Υποκριτικά πάντοτε και με βάση την καλλιτεχνική της αξία!


gaRis said: Με βάση την καλλιτεχνική της αξία δεν της βάζω ούτε τρία (μετά συγχωρήσεως) - υποκριτικά (on bed) όμως αξία...ανεκτίμητη!


zeRvo said:O Justin όμως φουλ επίθεση. Δεν την άφησε να πάρει ανάσα!


gaRis said: Οπου Justin και μάλαμα (βλ. και το καναδεζάκι τον Bieber). Πάντως ο τυπάκος έχει μέλλον (μόνο μέλλον όμως) στο celluloid.


zeRvo said: Πάντως τον μπαμπά δεν τον είδα και τόσο σόι. Λες η άνοια να ήταν μουσαντένια?


gaRis said: Ο Jenkins ήταν όλα τα λεφτά με το σωβρακάκι του (μάρκας Ατθίς) να σουλατσάρει από Ειρηνικό μέχρι εστιατόριο αεροδρομίου JFK. Μόνο το σπασουάρ του έλειπε να δέσει η γκραν - γκινιόλ εμφάνισις (κι από μέσα άνεσις).


zeRvo said:Κάτσε έκανα ζημιά... Πήγα να κάνω μαγικό σαν του ανιψιού του Justin και μου χύθηκε μισό λίτρο κοκά κόλα στο πληκτρολόγιο...


gaRis said: Τουλάχιστον είναι diet coke (προτιμώ) μην το πιάσει υπεργλυκαιμικό σοκ?
Δε μου λες - αν τα ταχυδακτυλουργικά του μικρού τα κοπιάριζε (sic) ο Τιμπερλάνος στον κρέβατο, μήπως θα έπεφτε γρηγορότερα η Kunisτρα;



zeRvo said: Final Rate *****


gaRis said: Final Rate *****

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική