Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε ότι διεθνώς γνωστή, έγινε παίζοντας στην μεγάλη οθόνη, την Ωραία Ελένη, στην πιο πρόσφατη κινηματογραφική εκδοχή της Ιλιάδας. Το πιο διάσημο φιλμικό πρόσωπο, που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια, η πιο αγαπητή χώρα σε όλο τον κόσμο, η κατάξανθη καλονή Diane Kruger, έχει πλέον εξελιχθεί σε μια σταρ υψηλού διαμετρήματος, που χάρη στην αναμφισβήτητη ομορφιά της, έχει γίνει περιζήτητη, για ρόλους μοιραίας γυναίκας. Είναι άλλωστε προφανές, πως σκηνοθέτες σαν τον Christian Carion, την Agnieszka Holland, τον Bille August, τον Jon Turteltaub, τον Wolfgang Petersen και βεβαίως τον Tarantino στους Basterds του, την έχουν δίχως σκέψη επιλέξει, με βάση την εκθαμβωτική θωριά της!

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της νέας της ταινίας, του θρίλερ Unknown του Jaume Collet-Serra, όπου συμπρωταγωνιστεί δίπλα στον Lima Neeson, η Kruger έκανε μια σειρά φωτογραφήσεων για διεθνή έντυπα, έτσι για να προωθήσει κάπως την κατάσταση, που μάλλον έβαλαν κι αυτές το χεράκι τους, ώστε το φιλμ να φτάσει στην κορυφή του αμερικάνικου box office, κάνοντας 22 περίπου εκατομμύρια το πρώτο Σ/Κ. Το πιο σέξι εξ αυτών των shootings, στο περιοδικό GQ της πατρίδας της - πολύ καλύτερη από του αντίστοιχου αμερικάνικου - είναι άκρως αποκαλυπτική για τα προσόντα της γαλανομάτας Diane!


Μάλιστα στην συνέντευξη που παραθέτει, σε ένα αφιέρωμα δέκα σελίδων, δεν χάνει την ευκαιρία να μιλήσει, τόσο για την συνεργασία της με τον Quentin, για το πως στήθηκε στο πλάι του πανύψηλου Neeson, αλλά και για την σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια, με τον Αμερικάνο ηθοποιό Joshua Jackson.


Όσον αφορά τα προσεχή της σχέδια, η Kruger θα κρατήσει τον κεντρικό ρόλο στην ταινία του Stéphane Rybojad, Special Forces, όπου θα υποδυθεί μια γαλλίδα ρεπόρτερ, που πέφτει θύμα απαγωγής των Ταλιμπάν, ενώ ακόμη πιο ενδιαφέρουσα φαντάζει η περίπτωση του Les adieux à la reine, που υπογράφει ο Benoît Jacquot, φιλμ εποχής, όπου θα παίξει την Μαρία Αντουανέτα, στο πλάι των Gerard Depardieu, Virginie Ledoyen και Léa Seydoux.



Σε ότι αφορά πάντως στο Unknown, που από το τρέιλερ δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορία του στην χώρα μας. Ελπίζω πως η περιπέτεια δράσης που βαδίζει στα χνάρια του Taken, δεν θα έλθει στα μέρη μας σε κανένα χρόνο, ούτε θα πάει κατευθείαν στο βίντεο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική