17/6/09

News Issue.6

- Russell...Hood. Παρόλα τα αυστηρότατα μέτρα ασφάλειας, γύρω από το σετ της ταινίας του Ridley Scott, Robin Hood, τελικά κάποιες φωτογραφίες διέρρευσαν, ώστε να δει ο κόσμος, πως μοιάζει o Russell Crowe, με την στολή των σταυροφόρων της εποχής. Η πολλοστή διασκευή με κεντρικό ήρωα, την θρυλική μορφή των βρετανικών μύθων Ρομπέν των Δασών, έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες και αυτή είναι η 14η Μαΐου του 2010. Δίχως άλλο μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της ερχόμενης περιόδου, που υπόσχεται να επαναλάβει το μυθικό αποτέλεσμα - εμπορικά και καλλιτεχνικά - του Gladiator, που είχε προσφέρει το δίδυμο Crowe - Scott.

- Τάιμ άουτ για τον Penn. Αμέσως μετά την θριαμβευτική του εμφάνιση στον Milk, που του χάρισε το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας του, ο Sean Penn, αποφάσισε να μείνει για έναν χρόνο μακριά από τα κινηματογραφικά δρώμενα και να ασχοληθεί περισσότερο με την οικογένεια του. Πιθανόν αυτός να είναι ο λόγος της απόρριψης δύο πρότζεκτ που βρίσκονται στον σχεδιασμό. Η πρώτη περίπτωση αφορά τον ρόλο του Λάρυ, ενός εκ των τριών Stooges, στο φιλμ που θα σκηνοθετήσουν τα αδέλφια Farrelly και η δεύτερη το θρίλερ Cartel, που την καθοδήγηση του έχει αναλάβει ο Asger Leth. Καλές διακοπές Sean...

- G.I. Joe - Μπαμ από την Sienna. Με την κυκλοφορία μερικών καινούργιων πόστερς, προσπαθεί να αντιμετωπίσει η Paramount τις φήμες που ακούγονται, για τις μέτριες πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει στις κρυφές προβολές του το G.I. Joe: The Rise Of The Cobra. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει σαφέστατα, η μορφή της Baroness, να σε σημαδεύει κατευθείαν στην καρδιά, ρόλο που κρατά η Sienna Miller, με μελαχρινή κόμμωση αυτή την φορά. Το τρέιλερ του φιλμ που θα βγει στις αίθουσες στις 7 του Αυγούστου, μπορείς να δεις εδώ!

- Ο Sheen στον νέο Bond? Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, είναι πως οι σεναριογράφοι του - ακόμη στα σκαριά - Bond 23, υπολογίζουν στην επιστροφή στην δράση, του διασημότερου κακού που αντιμετώπισε ποτέ τον 007, του Μπλόφελντ, ηγέτη της σατανικής οργάνωσης SPECTRE. Εκείνο που δεν ξέρουμε ακόμη είναι ποιος θα υποδυθεί τον μυστηριώδη εχθρό του Μποντ, με τις ενδείξεις να οδηγούν στον Michael Sheen. Παράξενη φαίνεται η επιλογή αυτή, αν και ο Βρετανός μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει περίφημα, παίζοντας είτε τον Τόνι Μπλερ, είτε τον Ντέιβιντ Φροστ.

- Noyce και Jackson μαζί. Για τις αρχές του νέου έτους, είναι προγραμματισμένη η έναρξη των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Philip Noyce (Patriot Games, Clear And Present Danger) που φέρει τον τίτλο Mixed Blood και βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλλερ του Roger Smith. Είναι η ιστορία ενός Αμερικάνου, που ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της αναρχίας Νότιο Αφρική, προκειμένου να προστατέψει την οικογένεια του, που βρίσκεται σε κίνδυνο. Ότι πρέπει ρόλος δηλαδή για τον πάντα αγαπημένο Samuel L. Jackson για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική