Χάνα Μοντάνα Η Ταινία

του Peter Chelsom. Με τους Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, Emily Osment.

Της Μανίνας!
του zerVo
Τι ονειρεύεται κάθε κοριτσάκι στα γυμνασιακά του χρόνια, εκτός από το να την αγαπήσει ο γαλανομάτης Τάκης από το άλλο τμήμα? Να μπορούσε ένα μαγικό ραβδάκι να την μετατρέψει από την μια στιγμή στην άλλη, από μια απλή μαθητριούλα, σε σούπερ σταρ του τραγουδιού, που σε κάθε της εμφάνιση σε συναυλία να προκαλεί κυριολεκτικά πάταγο. Τι κάνει απλά, απλούστατα, το στόρι της νεανικής ταινίας της Disney? Τονίζει αυτό το όραμα, δείχνοντας έναν τρόπο που μπορεί να πραγματοποιηθεί, στο γλυκούλι προσωπάκι της μελαχροινής Μάιλυ, που μπορεί το πρωί να φορά ποδιά ώστε να αντεπεξέλθει στα μαθητικά της καθήκοντα, το βράδυ όμως, με ξανθή κόμμωση, μεταλλάσσεται σε Χάνα και αστέρι της ποπ, που οι οπαδοί της γεμίζουν ολόκληρα στάδια για να την απολαύσουν. Το δικαίωμα στο όνειρο, το σήμα κατατεθέν δηλαδή της χώρας που λέγεται Αμερική, είναι το στοιχείο που εκτοξεύει ψυχικά όλες τις δεκαπεντάχρονες, ώστε να αναδείξουν την μορφή της μαντεμουαζέλ Μοντάνα, στην πιο επιτυχημένη της τρέχουσας δεκαετίας...


Για πες: Βέβαια, η Ευρώπη δεν συνηθίζει να ακολουθεί πιστά κάθε αμερικάνικη προσταγή και το ταλαντούχο κοριτσάκι, που ο μέντορας - ατζέντης - συνθέτης - μπαμπάς του, έχει ρίξει από νωρίς στο (λαμπερό κι ένδοξο, πλην παγιδοφόρο) μεροκάματο, δεν χαίρει τόσης επιτυχίας, όσο στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Το φιλμ του Peter Chelsom, είναι μια συρραφή των επιτυχιών της Χάνα (δηλαδή της Miley Cyrus, κόρης του κάντρι τραγουδιστή Billy Ray) διανθισμένη με κάποιες φλερτικές ψιλοπεριπετειούλες με έναν παιδικό φίλο, κάποιες ζηλίτσες από κολλητή της και κάποια ζοράκια που αντιμετωπίζει το πιτσιρίκι εξαιτίας της ανεξέλεγκτης δόξας. Τραλαλί, τραλαλό συνέχεια του τηλεοπτικού μοτίβου δηλαδή, που στοχεύει αποκλειστικά και μόνο σε Μανίνες, γεννημένες από το 94 και δώθε και που είναι πιθανό να τις βάλει σε σκέψεις για μια ενδεχόμενη συμμετοχή σε ένα από τα προσεχή X-Factor.




Στις αίθουσες 18 Ιουνίου από την Audiovisual

Trailer

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιστευω πος θα ειναι μια καταπληκτικη ταινια!εχω δει κι αλλες ταινιες της χαννα μοντανα και την λατρευω!!!!!!!!!

zerVo είπε...

Οι προσδοκίες σου ευχές μου! Μακάρι να το απολαύσεις!

Ανώνυμος είπε...

sigoyra tha einai teleia tainia.latreuo ti hana.Exo parakoyloyuisei kai alles tis tainies kai eitan foberes.kai apo to treiler katalaBAINEIS OTI THA EINAI MIA ORAIA KAI SYGKINITIKI TAINIA ME TI TELEIA HANA

Ανώνυμος είπε...

MY NAME IS LOYIZIANA I BELIEV THE MOVIE OF THE HANA IS FANTASTIC.THE HANA IS VERY PRYTE AND I LOVE HANA VERY VERY MUCH

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ HANA!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HANA!!!!!!!!!!!!!!!IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FUNTASTIC!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

EΓΩ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zerVo είπε...

Το πιο ευχάτιστο από όλα είναι να περνά κάποιος καλά στον κινηματογράφο. Κι εσύ από ότι φαίνεται το διασκέδασες αρκετά! Σου εύχομαι να υπάρξει σύντομα το σίκουελ για να ενθουσιαστείς ακόμη πιο πολύ!

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να την δεις ειναι souper!!!!

Ανώνυμος είπε...

einai souper

Ανώνυμος είπε...

dn eimai k fan tis hannah montana...alla einai pl oraia....ok!

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ TAINIA ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΓΥΡΙΣΤΉ ΜΕ ΤΗΝ HANNA

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική