The Stand PosterΥπάρχει κανένας ζωντανός εκεί έξω? Όταν ο μετρ Stephen King έγραφε το βιβλίο του The Stand εκεί πίσω στο 1978, που περιγράφει την αγωνία μιας ομάδας επιζώντων να κτίσει έναν καινούργιο κόσμο, μετά από μια καταστροφική πανδημία, δεν νομίζω να φανταζόταν πως μια τηλεοπτική μεταφορά της νουβέλας του, θα προγραμματιζόταν να κάνει πρεμιέρα ακριβώς στο μέσον ενός τέτοιου πανδημικού Αρμαγεδδώνα, σαράντα και πλέον χρόνια μετά. Το The Stand για ακόμη μια φορά αναμένεται να προσεγγίσει τους δέκτες έχοντας στην ερμηνευτική του φαρέτρα μια ομάδα αποτελούμενη από σημαντικούς σταρς, όπως είναι οι James Marsden, Amber Heard, Greg Kinnear, Odessa Young, Whoopi Goldberg.

The Stand Movie

Η παραγωγή ανήκει στο στούντιο του CBS All Access και η μίνι σειρά έχει οριστεί να διαρκέσει δέκα επεισόδια. Η μίνι σειρά που ολοκληρώθηκε ακριβώς στην πρώτη κορύφωση της επίθεση του COVID-19) υπόσχεται να δώσει μια καινούργια τροπή στην κλασική νουβέλα του King, έχοντας στα υπέρ της πωςταπάντααπόόσαπεριγράφειεκτυλίσσονταισε έναν κόσμο που δεν γίνεται να διαφέρει από τον τωρινό. Κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες της υπόθεσης υποδύονται η βετεράνος Whoopi Goldberg, στον ρόλο της πνευματικής ηγέτιδας Αμπιγκέιλ Φριμάντλ, ο Alexander Skarsgård ως ο κακίστρος δημιουργός της πανώλης Ράνταλ Φλάγκ, που προσπαθεί να προσελκύσει τους επιζώντες στο φρούριο του στο Λας Βέγκας, η Odessa Young ως Φράνι Γκόλντσμιθ, μια γυναίκα που μαθαίνει πως είναι έγκυος λίγο πριν το ξέσπασμα, ο Owen Teague ως Χάρολντ Λόντερ ένας ανασφαλής άντρας που ενδιαφέρεται για την Φράνι, ο Nat Wolff ως Λόιντ Χενραιντ το δεξί χέρι του Φλαγκ, ο Jovan Adepo ως Λάρι Άντεργουντ ένας μουσικός που το μοναδικό του επιτυχημένο τραγούδι πήγε στο νούμερο ένα την ημέρα που ο ιός ξεκίνησε το φονικό του ταξίδι και η Heather Graham ως Ρίτα Μπλέικμορ μια μοναχική γυναίκα που ταξιδεύει μαζί με τον Λάρι.

Ο Josh Boone, είναι ο σκηνοθέτης του πρώτου επεισοδίου, με τους Benjamin Cavell και Taylor Elmore να αναλαμβάνουν την διεύθυνση των εννέα επόμενων.

Στους δέκτες? Στις 17 Δεκεμβρίου 2020 από την CBS All Access!