First Look The Witcher PosterΒασισμένη στην περίφημη, ομώνυμη σειρά βιβλίων φαντασίας, το The Witcher (Ο Γητευτής) είναι μια αγωνιώδης περιπέτεια, που αφού δοκίμασε την τύχη της πρώτα ως βίντεο παιχνίδι, τώρα θα περάσει το κατώφλι της μικρής οθόνης, ως ένα πανάκριβο σίριαλ του καναλιού Netflix. Η υπηρεσία streaming μόλις έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες, που απεικονίζουν τους βασικούς ήρωες της πλοκής.

Η επική ιστορία που περιγράφει το The Witcher, έχει στο επίκεντρο της δύο στοιχεία, την μοίρα και την οικογένεια. Ο Γκέραλτ της Ρίβια, ένας μοναχικός κυνηγός τεράτων, αγωνίζεται να βρει την θέση του σε έναν κόσμο, που οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο κακοί από τα θηρία. Αλλά όταν το πεπρωμένο του τον φέρει κοντά σε μια μυστηριώδη μάγισσα, αλλά και σε μια νεαρή πριγκίπισσα που κρύβουν ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις τους θα πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν, προκειμένου να εξερευνήσουν μαζί το αφιλόξενο ηπειρωτικό βασίλειο.

First Look The Witcher Henry Cavill

First Look The Witcher Anya Cholatra

First Look The Witcher Freya Allan

Τους τρεις βασικούς ρόλους, μοιράζονται ο Henry Cavill, που υποδύεται τον Γκέραλτ της Ρίβια, η Anya Cholatra, που κρατά τον ρόλο της μάγισσας Γιένεφερ και η Freya Allan, που ενσαρκώνει την όμορφη γαλαζοαίματη. Στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους Jodhi May (Game of Thrones) ως Κάλανθ, Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) ως Έιστ, Adam Levy (Knightfall) ως Μάουσακ, MyAnna Buring (Ripper Street) ως Τισάια, Mimi Ndiweni (Black Earth Rising) ως Φρινγκίλα, Therica Wilson-Read (Profile) ως Σαμπρίνα, Emma Appleton (The End of The F**king World) ως Ρένφρι, Eamon Farren (The ABC Murders) ως Καχίρ, Joey Batey (Knightfall) ως Γιάσκερ, Lars Mikkelsen (House of Cards) ως Στέγκομπορ, Royce Pierreson (Wanderlust) ως Ίστρεντ, Maciej Musia? (1983) ως Σερ Λάζλο, Wilson Radjou-Pujalte (Jamillah & Aladdin) ως Ντάρα και Anna Shaffer (Harry Potter) ως Τρις.

Την σκηνοθετική επιμέλεια της σειράς έχει αναλάβει η Lauren Schmidt Hissrich, ενώ από το κανάλι δεν έχει δοθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.