Οδηγός για Singles (How To Be Single) Poster
Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει… η Άλις. Όπως και η Ρόμπιν. Η Λούσι. Η Μεγκ. Ο Τομ. Ο Ντέιβιντ. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stands, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών, είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε ένα κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς. Τα νυχτοπερπατήματα σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικά.

Κάνοντας πρεμιέρα τις ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου, o Οδηγός Για Singles (How To Be Single) είναι η απάντηση στις σοκολατένιες καρδιές και τα μπουκέτα με τριαντάφυλλα… και ένα date movie που δεν χρειάζεσαι το έτερον ήμισυ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey), η Rebel Wilson (Pitch Perfect), ο Damon Wayans Jr. (Let’s Be Cops, New Girl), ο Anders Holm (Neighbors, The Intern), η Alison Brie (Communit, Get Hard), ο Nicolas Brown (The Perks of Being a Wallflower), ο Jake Lacey (Girls), και οι Jason Mantzoukas (Neighbors, The League) και Leslie Mann (This is 40).

Η σκηνοθεσία είναι του Christan Ditter (Love, Rosie,  The Crocodiles), σε σενάριο των Abby Kohn, Marc Silverstein και Dana Fox. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Liz Tuccillo, σεναριογράφου της ταινίας He’s Just Not That Into You, αλλά και επεισοδίων των Sex and the City και Smash.

How To Be Single Alison Brie Poster How To Be Single Dakota Johnson Poster
How To Be Single Leslie Mann Poster How To Be Single Rebel Wilson Poster

Τέσσερα πόστερς με τους βασικούς χαρακτήρες του στόρι, δηλαδή τους γυναικείους των άλις, Ρόμπιν, Μεγκ και Λούσι, όπως τις ενσαρκώνουν αντίστοιχα οι Dakota Johnson, Rebel Wilson, Leslie Mann και Alison Brie, έδωσε στην κυκλοφορία η διανομή της MGM και της New Line Cinema, επιχειρώντας μια πρώτη γνωριμία με τις ηρωίδες, σε συνέχεια των προωθητικών ενεργειών μέχρι την κυκλοφορία του φιλμ, που ξεκίνησαν με την παρουσίαση του φασαριόζικου τρέιλερ.

Στις δικές μας αίθουσες, η ταινία Οδηγός για Singles (How To Be Single) έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου 2016 από την Tanweer