Mad Max: Fury Road Poster
30 σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία με τον κινηματογραφικό θρύλο που ακούει στο όνομα Mad Max, ο ιδιοφυής σκηνοθέτης George Miller ετοιμάζεται να μας διηγηθεί το νέο κεφάλαιο της μετά-αποκαλυπτικής ιστορίας που ενέπνευσε κινηματογραφιστές και καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής, με τον Tom Hardy στον ομώνυμο ρόλο και την Charlize Theron, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ξεκινήσει το κινηματογραφικό του ταξίδι, τόσο σε 3D όσο και σε 2D εκράν.

Η ταινία μας μεταφέρει σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου συμμορίες μάχονται για τον έλεγχο των περιορισμένων υδάτινων πόρων και των καυσίμων. Ο Μαξ Ροκατάνσκι (Hardy) θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αυτοκράτειρα Φιουριόσα (Theron), που δραπετεύει με την συμμορία της, με προορισμό την Άγονη Γη. Η ταινία σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή του σκηνοθέτη George Miller σε ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας.

Ο Αυστραλός, με ελληνικές ρίζες, κινηματογραφιστής σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία του franchise, με τίτλο Mad Max το 1979, όπως και τα δυο σίκουελ, Mad Max 2: The Road Warrior (1981) και Mad Max: Beyond Thunderdome (1985).

Η παραγωγή της Warner Bros συνάμα με τα αμέτρητα προωθητικά τρέιλερς, έδωσε στην κυκλοφορία και τέσσερα πόστερς χαρακτήρων, προκειμένου το κοινό να έρθει σε μια πρώτη γνωριμία με τους βασικούς ήρωες του στόρι. Οι οποίοι πέραν από τον Τρελό Μαξ και την Φιουριόσα, είναι ακόμη και οι Ιμόρταν Τζο (Hugh Keays Byrne) και Νουξ (Nicholas Hoult).

Mad Max: Fury Road Mad Max Poster Mad Max: Fury Road Imperator Furiosa Poster
Mad Max: Fury Road Immortan Joe Poster Mad Max: Fury Road Nux Poster

Στις δικές μας αίθουσες, το Μαντ Μαξ: Ο Δρόμος της Οργής κυκλοφορεί στις 14 Μαίου 2015 από την Tanweer