Step Up All In PosterStep Up All In

της Trish Sie. Με τους Ryan Guzman, Briana Evigan, Misha Gabriel, Adam Sevani, Alyson Stoner, Izabella Miko, Mari Koda, Martín Lombard, Facundo Lombard, Christopher Scott


Destination Caesar's Palace
του zerVo (@moviesltd)

Ε δεν μπορεί, για να διατηρείται ήδη το franchise κοντά μια δεκαετία και για να έχει φτάσει στο πέμπτο του επεισόδιο, όλο και κάτι θα προσφέρει στα ταμεία του στούντιο για να κλείνει ραντεβού μαζί του, ανά διετία. Δίχως φυσικά να συγκρίνεται η απόδοση στο Box Office των σίκουελ με του ορίτζιναλ - που θυμίζω σύστησε στο ευρύ κοινό την μορφή του Channing Tatum - τα Step Ups κράτησαν σε ένα κάποιο ικανοποιητικό επίπεδο τα στάνταρντς των απαιτήσεων των φίλων του χορού, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και τους εμπορικούς τους στόχους, συνεπώς προβλέπω πως το All In δεν θα είναι και το τελευταίο στην αλυσίδα του σίριαλ.

Step Up All In Wallpaper
Αποφασισμένος να πετύχει στην Πόλη των Αγγέλων, ακόμη και χωρίς την συμπαράσταση της ομάδας του, των Mob, που πήραν την απόφαση να επιστρέψουν πίσω στον τόπο τους στο Μαιάμι, είναι ο χαρισματικός χορευτής Σον. Παρόλο τον θρίαμβο που κατάφερε, κερδίζοντας ένα σεβαστό συμβόλαιο στο Χόλιγουντ, πολύ σύντομα η αστερόσκονη άρχισε να σβήνει από πάνω του, η οικονομική του κατάσταση πήρε την κάτω βόλτα και οι πόρτες που μέχρι πρότινος έβρισκε ανοικτές, τώρα είναι ερμητικά κλειστές.

Η ανακοίνωση ενός διαγωνισμού χορού, που θα λάβει χώρα στο λαμπερό Λας Βέγκας και υπόσχεται στον νικητή του τριετή παραμονή στις πίστες της Νεβάδα έναντι αδράς αμοιβής, θα κινήσει την περιέργεια του, ώστε να στήσει εκ του μηδενός ένα καινούργιο τιμ, που θα διεκδικήσει με όσες ελπίδες έχει, το μεγάλο τρόπαιο. Κι αν η αναζήτηση αντάξιας χορευτικής αξίας μελών για το γκρουπ θα στεφθεί με επιτυχία, οι προκριματικοί αγώνες που πλησιάζουν, είναι αμφίβολο αν θα έχουν την ίδια κατάληξη, αν οι προπονήσεις και οι πρόβες δεν ενταθούν.

Φυσικά όποιος αναζητά εκπλήξεις στην διαδρομή ενός ακόμη ιλουστρασιόν, αλλά και τρισδιάστατου τεύχους του Step Up, μάλλον δεν γνωρίζει τι πρόκειται να παρακολουθήσει, αφού ο μοναδικός σκοπός του συγκεκριμένου φιλμ είναι να προβάλλει τον ένα διαγωνισμό μετά τον άλλο, αυξάνοντας διαρκώς εντάσεις, μέχρι το φινάλε που στο σανίδι του Σίζαρς Πάλας θα λάβει χώρα ο μεγάλος τελικός. Με κόντρα σε κλαμπάκι ξεκινά η αφήγηση, με μονομαχία σε σχολή χορού συνεχίζεται, με πανζουρλισμό κάτω από σερπαντίνες και κονφετί ρίχνει την αυλαία του, εν μέσω πανηγυρισμών των νεαρών καλλιτεχνών που παλεύουν για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Για πες: Ουσιαστικά το All In του τίτλου, σημαίνει πως εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ριγιούνιον των πιο σπουδαίων πρωταγωνιστών της ετικέτας - πλην βεβαίως Tatum - που ενώνουν δυνάμεις για την επίτευξη του κορυφαίου στόχου. Δεν λείπουν σαφώς οι ρομαντικές στιγμές που τονίζονται μέσα από παντελώς άσχετα με την υπόλοιπη υπόθεση χορευτικά βίντεο κλιπ, δεν απουσιάζουν οι αγωνίες για το πως θα στηθεί η τέλεια χορογραφία, όπως όμως δεν απέχει της ίντριγκας και η έννοια του στημένου αγώνα. Λες αυτό το τελευταίο να επιφυλάσσει σουρπρί στο φινάλε και να μην αποσπάσουν το χρυσό μετάλλιο τα δικά μας τα παιδιά? Ε, όχι δα, στον κόσμο του Step Up δεν υπάρχουν τέτοιου είδους απογοητεύσεις...

Step Up All In Rating




Στις δικές μας αίθουσες? Στις 4 Σεπτεμβρίου 2014 από την Odeon

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική