Στρουμφάκια 2 The Smurfs 2 PosterΣτρουμφάκια 2

του Raja Gosnell. Με τους Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, Jayma Mays, Katy Perry, Hank Azaria


ΛάΛα, ΛαΛά ΛαΛά. Ξανά!
του zerVo (@moviesltd)

Ε, δεν ήταν δα και καμία τεράστια έκπληξη. Η συνέχεια των περιπετειών των μικροσκοπικών, γαλάζιων πλασμάτων, είχε προκαθοριστεί από την Sony, πριν ακόμη κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη, προ δύο ετών. Όταν μάλιστα το τελικό ποσό που απέφερε στα ταμεία της η επιδρομή των πιτσιρικάδων, ήταν το πενταπλάσιο του αρχικού κόστους - που άγγιξε κάτι παραπάνω από τα εκατό εκατομμύρια δολάρια - το στούντιο ήταν απολύτως βέβαιο πως έχει στα χέρια του ένα χρυσοφόρο πρότζεκτ, το οποίο πανεύκολα θα πολλαπλασιάζει τους παράδες που ξόδεψε για να το δημιουργήσει. Χμ... Χρειάζεται και λίγη έμπνευση όμως για να επιτευχθούν οι στόχοι. Από μόνοι τους ο Μπαμπαστρούμφ, ο Μελένιος και ο Γκρινιάρης δεν είναι αρκετοί ε?

Στρουμφάκια 2 The Smurfs 2 Wallpaper
Ημέρα γιορτής στο Στρουμφοχωριό, αφού η μοναδική κοπέλα της μικρής κοινωνίας των Στρουμφ, έχει σήμερα τα γενέθλια της. Τι καλύτερο από το να διοργανώσουν οι φίλοι της ένα πάρτι έκπληξη προς τιμή της Στρουμφίτας, αρκεί να το κρατήσουν μυστικό μέχρι να της το αποκαλύψουν, για να την ευχαριστήσουν. Εκείνη απογοητευμένη, που κανένα άλλο στρουμφάκι δεν θυμήθηκε να της ευχηθεί το Happy Birthday, θα απομακρυνθεί ολομόναχη και στενοχωρημένη προς το δάσος, εκεί που έχει στήσει την παγίδα του ο δαιμόνιος Δρακουμέλ, για να την παρασύρει μέσω της μαγικής πύλης στο καινούργιο του λημέρι, στο Παρίσι. Εκεί που διαπρέπει τον τελευταίο καιρό, έχοντας γίνει διάσημος, χάρη στα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα, που κάθε βράδυ γεμίζουν το θέατρο με κόσμο, για να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του.

Ακόμη κι αν οι άφωνοι θεατές, τον θεωρούν φαινόμενο για τα εκθαμβωτικά του τρικ, εκείνος δεν έχει παρά μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του. να καταστρέψει το Στρουμφοχωριό και τους κατοίκους του, μόνο που για να το επιτύχει θα πρέπει να αποσπάσει από την Στρουμφίτα την μυστική συνταγή του ελιξίριου της δημιουργίας του είδους της. Και τώρα έχοντας την στην κατοχή του, δεν θα είναι δύσκολο να το επιτύχει, έχει υπολογίσει όμως δίχως την τελική αντεπίθεση των μικρών το δέμας, αλλά γεμάτων θάρρος και ηρωισμό Στρουμφακίων...

Για πες: Δίχως την παραμικρή διαφοροποίηση από την παρθενική τους φορά στο πανί και χωρίς ίχνος θεματικής έκπληξης, τα ανθρωπάκια του Peyo επανέρχονται στο ραντεβού διετίας, με τους ανάλογης μικροσκοπικής ηλικίας σινεφίλ κολλητούς τους. Και μόνον αυτούς βέβαια, αφού το πολύχρωμο, τρισδιάστατο, γεμάτο ηλεκτροφωτισμένα εφεδάκια που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες γωνιές της Γαλλικής πρωτεύουσας, μισο-animation, μισο-live action, The Smurfs 2 του Raja Gosnell, είναι φτιαγμένο σαν μια ανάλαφρη περιπετειούλα, φτιαγμένη αποκλειστικά για τους μπόμπιρες, που θα θελήσουν να απολαύσουν για ακόμη ένα δίωρο, τα λατρεμένα μπλε σπόρια, που εδώ και πεντέμισι δεκαετίες δεν λένε να βγουν από την καρδιά τους.

Στρουμφάκια 2 The Smurfs 2 Rating




Στις δικές μας αίθουσες? Στις 5 Σεπτεμβρίου 2013 από την Feelgood

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική