300 Rise Of The Empire PosterΤο πρώτο σίκουελ της τεράστιας επιτυχίας των ανεπανάληπτων Τριακοσίων, είναι βασισμένο στο τελευταίο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Frank Miller “Xerxes”. Το νέο «κεφάλαιο» του συγκλονιστικού έπους, μας οδηγεί και αυτή τη φορά μέσω της εκπληκτικής φωτογραφίας που θυμίζει κόμικς, σε ένα καινούργιο πεδίο μάχης – αυτή τη φορά στη θάλασσα – καθώς ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής (Sullivan Stapleton) επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες και να εξαπολύσει μια επίθεση που πρόκειται να αλλάξει τον ρου της μάχης. Ο Θεμιστοκλής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πολυμελή στρατό του Ξέρξη – του θνητού που έγινε θεός – (Rodrigo Santoro) και της Αρτεμισίας (Eva Green), της αιμοδιψούς επικεφαλής του Περσικού Ναυτικού.

Η συνέχεια του μπλοκμπάστερ που υπέγραψε στα 2007 ο Zack Snyder, 300: Rise Of An Empire ο οποίος βρίσκεται πλέον στην σεναριακή ομάδα μαζί με τον Kurt Johnstad, αυτή την φορά σκηνοθετείται από τον Noam Munro και αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της στις αίθουσες στις 7 Μαρτίου του 2014. Το διεθνές καστ ορίζουν οι Rodrigo Santoro, Lena Headey (που συμπρωταγωνιστούσαν και στο πρωτότυπο), Sullivan Stapleton, Eva Green, Hans Matheson, Andrew Pleavin, Callan Mulvey, David Wenham, Jack O'Connell, Andrew Tiernan και Yigal Naor

300: Rise Of An Empire Themistocles 300: Rise Of An Empire Xerxes 300: Rise Of An Empire Queen Gorgo
300: Rise Of An Empire Gladiator 300: Rise Of An Empire Calisto 300: Rise Of An Empire Artemisia

Η διανομή της Legendary έδωσε στην κυκλοφορία πόστερς που απεικονίζουν τους βασικούς χαρακτήρες της υπόθεσης, τόσο τους γνώριμους από το πρώτο μέρος Ξέρξη και Βασίλισσα της Σπάρτης Γκόργκο, όσο και τους νέους Θεμιστοκλή, Καλίστο και την μοναδική γυναίκα που πήρε μέρος στην ναυμαχία, Αρτεμισία.

Στις δικές μας αίθουσες, στις  7 Μαρτίου 2014 από την Village με τον τίτλο 300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας