Επτά ολοκαίνουργα πόστερς χαρακτήρων έδωσε στην δημοσιότητα η Paramount, με τις μορφές των βασικών ηρώων του πολυαναμενόμενου σίκουελ Star Trek Into Darkness, που σκηνοθετεί και πάλι ο J.J. Abrams. Οι Chris Pine (Τζέιμς Τ. Κερκ), Zachary Quinto (Σποκ), Zoe Saldana (Ουχούρα), Karl Urban (Μπόουνς), Bruce Greenwood (Κρίστοφερ Πάικ), John Cho (Σούλου), Anton Yelchin (Τσέκοφ), Simon Pegg (Σκότι) επιστρέφουν στους ρόλους που υποδύθηκαν στο εναρκτήριο μέρος του ριμπούτ, ενώ σε αυτούς προστέθηκαν και οι Benedict Cumberbatch, Alice Eve, Noel Clarke, Nazneen Contractor και Peter Weller.

Κατόπιν της κλήσης που δέχτηκε από την Γη, προκειμένου να επιστρέψει άμεσα στον πλανήτη, το πλήρωμα του Αστρόπλοιου Εντερπράιζ, θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ένας πανίσχυρος παρανοϊκός εξτρεμιστής, έχει βυθίσει την ανθρωπότητα στο χάος. Ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις τους, κάτω από τις οδηγίες του έμπειρου πλέον Κάπτεν Κερκ, οι ταξιδευτές του διαστήματος, θα ριχτούν σε ένα ανελέητο κυνηγητό, προκειμένου να εντοπίσουν και να εξοντώσουν την επερχόμενη απειλή.

Σκηνοθέτης του Into Darkness, όπως και στο πρώτο Star Trek είναι ο J.J. Abrams, το σενάριο υπογράφουν οι Alex Kurtzman, Roberto Orci και Damon Lindelof. 




Η ταινία θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της, πρώτα στην Ευρώπη και την Βρετανία στις 9 Μαΐου και ακολούθως θα ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όπου θα κυκλοφορήσει στις 17 του ίδιου μήνα.

Στις δικές μας αίθουσες, στις 9 Μαΐου 2013