Only God Forgives PosterΚαθώς η ημέρα της έναρξης του φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών πλησιάζει, όλο και περισσότερα προμόσιοναλ βίντεο κάνουν την εμφάνιση τους, από τα φιλμς που πρόκειται να προβληθούν στο λαμπερό δεκαήμερο. Ξεχωριστή θέση ανάμεσα τους κατέχει φυσικά η καινούργια δημιουργία του Nicolas Winding Refn, που έχει καταφέρει κατόπιν του εξαιρετικού πράγματι Drive, να εκτοξεύσει στα ύψη την αδημονία για το τι πρόκειται να δούμε στο Only God Forgives.

Τρία κλιπς από την ταινία συνολικής διάρκειας έξι λεπτών, προσφέρουν μια ικανή γεύση από όσα πρόκειται να παρουσιάσει ο ταλαντούχος Δανός στο πόνημα του, που θεματικά μας ταξιδεύει στην πολύβουη και πολύχρωμη σύγχρονη Μπανγκόκ, εκεί που κρύβεται εδώ και μια δεκαετία ο Τζούλιαν (Ryan Gosling), προκειμένου να γλιτώσει από το χέρι του Νόμου που τον καταδιώκει ως φονιά αστυνομικού. Έχοντας αποκτήσει αξιώματα στον Ταιλανδέζικο υπόκοσμο, ως ιδιοκτήτης ενός πυγμαχικού συλλόγου - προκαλύμματος για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, ο Τζούλιαν θα βρεθεί μπροστά σε ένα οικογενειακό δράμα, καθώς ο αδελφός θα σκοτώσει μια ντόπια πόρνη και κατοπινά θα πέσει κι εκείνος θύμα εκδίκησης από τον αφηνιασμένο μπάτσο πατέρα της. Η άφιξη στην Ασιατική μεγαλούπολη της μητέρας του (Kristin Scott Thomas) - ηγετικού στελέχους του αμερικάνικου συνδικάτου του εγκλήματος - θα σημάνει πέρα από την μεταφορά της σωρού του χαμένου της γιου και την έναρξη του πολέμου ενάντια σε εκείνους που ευθύνονται για τον θάνατο του.

Only God Forgives Wallpaper

Το Only God Forgives, αφότου θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, θα ξεκινήσει την πορεία τους στις αίθουσες στα τέλη Μαίου, με αφετηρία την Γαλλία, ενώ η επίσημη κυκλοφορία τους στις ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιουλίου.

Στις δικές μας αίθουσες? Μέσα στο 2013 από την Seven / Spentzos


Only God Forgives Movie Clip # 1

Only God Forgives Movie Clip # 2

Only God Forgives Movie Clip # 3