Έξι πόστερς με τους βασικούς χαρακτήρες του περιπετειώδους σινέ κόμικ Kick-Ass 2, μόλις έκαναν την εμφάνιση τους από την Universal, γνωστοποιώντας στους φανς του σίριαλ, τρεις καινούργιους ήρωες, που δεν συμμετείχαν στο πρώτο, προ τριετίας μέρος. Πέρα δηλαδή από τους τρεις δεδομένους μαχητές, που επιστρέφουν στους ρόλους τους, εκείνον του Aaron Taylor Johnson ως Kick Ass, της Chloe Moretz ως Hit Girl και του Christopher Mintz Plasse ως Red Mist, κάνουν την εμφάνιση τους και οι Lindy Booth ως Night Bitch, Daniel Kaluuva ως Black Death και Olga Kurkulina ως Mother Russia.

Στο θέμα του Kick-Ass 2, ο Κικ Ας και η Χιτ Γκερλ προσπαθούν να επαναφέρουν την ζωή τους στα κανονικά επίπεδα και να ζήσουν και πάλι σαν φυσιολογικοί τινέιτζερς, Ντέιβ και Μίντυ, μα αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που έχουν ως μαθητές αλλά και έχοντας έντονη αβεβαιότητα για το μέλλον τους, αποφασίζουν να ιδρύσουν το πρώτο συνδικάτο υπερηρώων. Καθώς εκείνη όμως αναγκάζεται από τις συνθήκες να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και να εγκαταλείψει μόνο του τον Ντέιβ στο σχέδιο του, εκείνος θα υποχρεωθεί να συνεργαστεί με την ομάδα των Justice Forever, που διοικείται από έναν πρώην μαφιόζο, τον Stars and Stripes, που πλέον έχει αποδώσει στον εαυτό του τον τίτλο του συνταγματάρχη.



Το καινούργιο επεισόδιο της σειράς που βασίζεται στο graphic novel των Mark Millar και John Romita Jr, σκηνοθετείται από τον Jeff Wadlow, των πολύ μέτριας αποδοχής περιπετειών Cry Wolf και Never Back Down. Ως κράχτες πάντως του πρότζεκτ λειτουργούν διάσημοι αστέρες που παρελαύνουν από τις εικόνες του, όπως ο John Leguizamo, η Yancy Butler, ο Morris Chestnut, ο Lee Asquith Coe και ο ανεπανάληπτος Jim Carrey που κρατά τον ρόλο κλειδί του μυστηριώδη Σταρς εντ Στράιπς. Παγκόσμια πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου στην Σιγκαπούρη.

Στις δικές μας αίθουσες, στις 29 Αυγούστου 2013