Barbie: Η Μπαλαρίνα με τις Μαγικές Πουέντ



Πριγκίπισες, μπρος μαρς!
του zerVo (@moviesltd)

Έφτασε λοιπόν εκείνη η στιγμή της χρονιάς, που όλες οι δεκάχρονες πριγκίπισες, θα στολιστούν με το πιο λαμπερό τους χαμόγελο, θα αρπάξουν τον μπαμπά και την μαμά από το χέρι και θα τρέξουν στην κοντινότερη αίθουσα για να παρακολουθήσουν σε γιγαντιαίες διαστάσεις την απόλυτη μορφή της παιδικής τους φαντασίας. Αποτελεί άλλωστε μια ξεχωριστή ιδιαιτερότητα για τον τόπο μας, οι περιπέτειες της ξανθιάς κούκλας Μπάρμπι, που παγκοσμίως κυκλοφορούν απευθείας στο βίντεο, να κάνουν λίγο καιρό πριν την εμφάνιση τους στα μουλτιπλεξ και μάλιστα να σαρώνουν εισπρακτικά, στοιχείο που δείχνει και την δίψα των ανηλίκων θεατών γι αυτού του είδους την όμορφη διασκέδαση.

Η Μπάρμπι Κριστίν, λοιπόν, είναι μαι πανέμορφη ξανθούλα, που έχει σαν όνειρο της να καταξιωθεί σαν μπαλαρίνα. Λίγο προτού κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην τοπική σκηνή, θα χρειαστεί καινούργια πουέντ και αφού τα προμηθευτεί από ένα εμπορικό κατάστημα, θα αντιληφθεί πως έχουν μαγικές ικανότητες. Κάτι που σημαίνει πως αυτόματα θα μεταφερθεί στην πίστα του κορυφαίου μπαλέτου που εντός ολίγου θα πάρει μέρος στην παράσταση της Ζιζέλ και όχι μόνο αυτό, μα εκείνη είναι και η πρωθιέρεια του χορού!

Για πες: Πολύχρωμο το παραμυθάκι με πρωταγωνίστρια την διάσημη κούκλα, γεμάτο αφέλειες και μηνύματα που καλείται να καταλάβει ένα παιδάκι μικρής ηλικίας, που τεχνικά και σχεδιαστικά δεν ξεφεύγει από τα επίπεδα των προηγούμενων περιπετειών που έχουν κάνει την εμφάνιση τους κάτω από τον ίδιο τίτλο. Γεγονός που ελάχιστα ενδιαφέρει πάντως τις μικρές κυρίες, που σίγουρα θα τιμήσουν την λατρεμένη τους φιγούρα, με την επίσκεψη τους στις κινηματογραφικές αίθουσες.






Στις δικές μας αίθουσες? Στις 28 Φεβρουαρίου 2013 από την Audiovisual