Δεν πάει να έκαναν επίθεση στον πλανήτη μας οι εξωγήινοι, να κατέλαβαν με τα ανίκητα διαστημόπλοια τους τον μεγαλύτερο ωκεανό της Γης, να βούλιαξαν τον μισό αμερικάνικο στόλο και να απειλούν με τα πυρηνοκίνητα μαχητικά τους ολάκερη την ανθρωπότητα. Για τον (άρρενα βεβαίως) θεατή της κινηματογραφικής μεταφοράς του αγαπημένου παιχνιδιού της Ναυμαχίας, στο φασαριόζικο Battleship του Peter Berg, αλλού είναι το θέαμα και ακούει στο όνομα Brooklyn Decker. Η ξανθιά καλλονή δηλαδή που υποδύεται την κορούλα του ναυάρχου του Ειρηνικού, την επίσημη αγαπημένη του παλικαριού που καλείται να βγάλει τον κόσμο μας από την ανέλπιστη κρίση, αλλά την φυσιοθεραπεύτρια των τραυματισμένων του γιάνκηκου στρατού στα διάφορα πολεμικά μέτωπα που έχουν ανοίξει, με έδρα το, συνήθως ειδυλλιακό, Οάχου της Χαβάη. Σε τέτοιο βαθμό που οι οπλίτες εκεί κάτω στην Μεσανατολία, παρακαλάνε να τους σκάσει κανά θραύσμα, μπας και πέσουν στην φροντίδα, της πραγματικά εντυπωσιακής καλλονής.


Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που το πανέμορφο μοντέλο των 25 Μαΐων από το Οχάιο, κλέβει τις ματιές των θεατών, μετά ευκολίας μάλιστα, αφού κάτι παρόμοιο είχε κατορθώσει κι έναν χρόνο πριν στην ρομαντική κομεντί Just Go With It, ντυμένη ένα απίθανο μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι, κάνοντας τον παραμυθά γυναικά Adam Sandler να λιώνει για χάρη της. Ελέω της εντυπωσιακής εμφάνισης της η Decker, τοποθετήθηκε με άνεση στην πρώτη 20άδα των πιο σέξι σταρ για το 2011, επίτευγμα που γίνεται ακόμη πιο σημαντικό, αν αναλογιστούμε πως επρόκειτο για το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη.


Πέρα από το πέρασμα της από το πανδαιμόνιο του Battleship, που μόλις έκανε πρεμιέρα στην χώρα μας, η Brooklyn έχει κλείσει ραντεβού με τους θαυμαστές της, σε έναν περίπου μήνα από σήμερα, αφού αποτελεί μέλος του καστ της κομεντί What To Expect When You Expecting του Kirk Jones, μαζί με τις Elizabeth Banks, Jennifer Lopez, Cameron Diaz και Anna Kendrick. Μέχρι τότε πάντως, η γοργόνα φωτογραφήθηκε για τις σελίδες του GQ της γειτονικής μας Τουρκίας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως χάρη στην συγκλονιστική εξωτερική της εμφάνιση, το μέλλον της ανήκει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική