Με κάποιο τρόπο έπρεπε και το αρσενικό μάτι που παρακολουθεί τα επεισόδια των Mission Impossible, να απολαύσει το κατιτίς παραπάνω από τον καταιγισμό των εκρήξεων, των πυροβολισμών και των απολαυστικών εφέ. Το θηλυκό άλλωστε έχει έναν βασικότατο λόγο να χαίρεται, αφού κοτζάμ Tom Cruise δε φείδεται των προκλητικών εμφανίσεων, εφόσον σε κάθε ευκαιρία προβάλλει το γυμνασμένο του σώμα, με κάλυμμα απλώς ένα αθλητικό φανελάκι... Κι αν την πρώτη φορά η Emmanuelle Beart φάνηκε πολύ Γαλλίδα για τα γούστα ενός μπλοκμπάστερ, την δεύτερη η Thandie Newton εμφανίστηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων και την τρίτη η Michelle Monaghan ήταν απλώς η σύζυγος, έπρεπε να φτάσει η τέταρτη συνέχεια των Επικίνδυνων Αποστολών για να σκάσει μια τέτοια σέξι πυρηνική βόμβα στις οθόνες τους. Κύριοι και τζέντλεμεν καλώς ορίστε την Paula Patton ή καλύτερα την πράκτορα της υπηρεσίας IMF Τζέιν Κάρτερ, που ήρθε για να μείνει...


Η πρώτη γνωριμία με την μελαψή Καλιφορνέζa των 35 Μαΐων έγινε σε μια από τις πιο προσεγμένες rom com της δεκαετίας, στον ρυθμικότατο Hitch με τον Will Smith, ενώ κατοπινά την είδαμε στο πλάι ενός ακόμη έγχρωμου σούπερ σταρ, του Denzel Washington στο πολύ προχωρημένο Deja Vu του Tony Scott. Η πιο πρόσφατη ανάμνηση ως συνεσταλμένη κοινωνική λειτουργός - δασκαλίτσα στο δράμα Precious, με τίποτα δεν προδιέθετε πως η εντυπωσιακής θωριάς Paula, θα έκανε τέτοιο πάταγο στο Πρωτόκολλο Φάντασμα. Όπως είπε κι ένας φίλος, που επίσης εκστασιασμένος την παρακολουθούσε παραδίπλα στην αίθουσα, η πανάξια διάδοχος της Halle Berry. Και θα πάει ακόμη πιο ψηλά, προσθέτω!


Λίγο πριν προσθέσει την αέρινη παρουσία της στο καστ της ταινίας Disconnect, ενός μελοδράματος που αναζητά τις ανθρώπινες σχέσεις στον σημερινό απρόσωπο κόσμο, δίπλα στους Alexander Skarsgard, Jason Bateman, Michael Nyqvist και Andrea Riseborough, η Patton πέρασε από τις σελίδες του lifestyle περιοδικού Complex, σε μια fitness φωτογράφιση με αυτά τα απίθανα αιλουροειδή ολόσωμα μαγιό, που δεν αφήνουν και πολλά για να φανταστεί το αντρικό μυαλό.

Και φυσικά click on image for a larger view, ε?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική