Είναι αυτό που λέμε κορίτσι που προκαλεί αναστάτωση. Στην πραγματικότητα η δουλειά της είναι να γυροφέρνει καθημερινά από παράθυρο σε παράθυρο της μικρής οθόνης, κατά βάση στα σόου υψηλής τηλεθέασης όπως το Daily του χαρισματικού Jon Stewart και καλά με την ιδιότητα της "ανταποκρίτριας", ουσιαστικά όμως την προσκαλούν γνωρίζοντας το χάρισμα της να προβοκάρει με κάθε live εμφάνιση της. Η 31-χρονη μπέμπα από την Οκλαχόμα Olivia Munn, μια από τις πιο σέξι στάρλετ της σύγχρονης σόου μπιζ, δεν αρκείται καθώς φαίνεται μόνο στον τίτλο της TV περσόνας, αλλά μέσα από μια θεαματική φωτογράφιση για το πρωτοχρονιάτικο FHM - που συνοδεύεται από μια εξίσου πιπεράτη συνέντευξη - αποκαλύπτει τον...ψυχικό της κόσμο στους φανατικούς φίλους. Γι αυτό και κερδίζει επάξια από το έντυπο τον τίτλο The Next Level Sexy!


Εντάξει στο σινεμά δεν έχει κάνει και καμιά σπουδαία καριέρα μέχρι τα τώρα. Αν θα την θυμάσαι από κάπου είναι από εκείνο το στιγμιαίο πέρασμα στο πάρτι του Iron Man 2 ή ως αυστηρή πορτιέρισσα στο ακριβό ρεστοράν που ξεκίνησαν τα πάντα στο Date Night. Πιο πρόσφατη παρουσία της - και πολύ μεγαλύτερη χρονικά - εκείνη της εύστροφης γραμματέως της πολυάσχολης Sarah Jessica Parker στην κομεντί I Don't Know How She Does It, που δεν υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική, σύστησε όμως την μοντελίσια ομορφιά της στο φακό, με συνέπεια να ανανεώσει το ραντεβού μαζί του για τρεις ακόμη ταινίες, που αυτή την στιγμή βρίσκονται στο στάδιο του post production.




Στην μία μάλιστα συνεργάζεται με τον ικανότατο Steven Soderbergh και το τρίο των μορφονιών Tatum - Mc Conaughey - Pettyfer στο Magic Mike, που περιστρέφει την θεματική του γύρω από τους επαγγελματίες στρίπερ και τις συνέπειες που έχει αυτό το επάγγελμα - ρίσκο στις ζωές τους. Εκεί που η Munn όπως αφήνει να εννοηθεί, θα έχει μια παρουσία αντάξια των αναμφίβολων "ερμηνευτικών" προσόντων της...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική