#10 Blake Lively - Από το περσινό The Town είχε δείξει πως θα μας απασχολούσε και φέτος με το προκλητικά θηλυκό της ύφος και την γεμάτη υποσχέσεις ματιά της. Ίσως να την αδίκησε και το γεγονός πως πρωταγωνίστησε σε μπλοκμπάστερ υπερήρωα όπως ο Green Lantern, που άντρας είναι ο κεντρικός χαρακτήρας. Αν κρίνω πως η 24άρα από την Καλιφόρνια είναι ότι μου έμεινε από το φιλμ, αντιλαμβάνομαι πανεύκολα τη δυναμική της!

#9 Natalie Portman - Τι όσκαρ και κουταμάρες! Εδώ μιλάμε για πραγματικό θησαυρό. Το κορίτσι με γεωμετρική πρόοδο, χρόνο με το χρόνο γίνεται και προκλητικότερο και οι φανατικοί της θαυμαστές τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση γι αυτό. Αφού τα κατάφερε περίφημα να παίξει το dynamic duo με την Mila Kunis (βλέπε ψηλότερα) στην αλληγορία του Aronofsky, έκανε το λιμνίσιο μπανάκι της στην κωμωδία εποχής Your Highness, χαρίζοντας το πιο πολυπαιγμένο στα Youtube ενσταντανέ της χρονιάς!

#8 Jennifer Lawrence - Άγγελος! Αλλά και ιδιαίτερα προσεκτική στο πρωτόκολλο που ακολουθεί στους ενδυματολογικούς της κανόνες. Πολύ βαρύς ρουχισμός στο Winter's Bone που την έφτασε μια αναπνοή από το χρυσό αγαλματάκι, τυπική τινέιτζερ στο χαριτωμένο The Beaver, ρεπτιλίσια κορμοστασιά ως διττής υπόστασης Μυστίκ στην Πρώτη Γενιά των X-Men, με ενα τζιν πουκαμισάκι (μόνο) ως τρίτο πρόσωπο στο Like Crazy. Η μικρότερη ηλικιακά της λίστας - μόλις 20 - και η πιο αθώα! Αγαπημένη μου!

#7 - Christina Hendricks - Ατομική βόμβα! Περισσότερο την θέση στο τοπ την κέρδισε, με την σκέψη του πως θα μπορούσαν να την απολαύσουν τα ματάκια μας και λιγότερο με τα πραγματικά της κατορθώματα στο πανί. Η Β-52 από το Κεντάκι, που σε κάθε της δημόσια εμφάνιση κλέβει όλα τα φλας των ρεπόρτερ, από τις χαμηλού επιπέδου παραγωγές, πέρασε και στο πιο σοβαρότερο σινεμά, παίζοντας ένα μικρό, μα απόλυτα σέξι ρόλο στο Drive του Refn. Απίστευτα προσόντα, γυναικάρα με τα όλα της, που λένε...



#6 Megan Fox - Σε πτώση αρκετών θέσεων από τις προηγούμενες σεζόν, που με τίποτα δεν έπεφτε από την πεντάδα, η γυναίκα που προκάλεσε διαπλανητική ρήξη ανάμεσα στους Ντισέπτικονς και τους Ότομποτς, στρίμωξε τις φιλμικές της εμφανίσεις φέτος μόλις σε μία, αρκετή όμως για να αντιληφθούμε την αγγελική της υπόσταση. Από το Passion Play, μια ανάκατη βλακειούλα, με τον Rourke, το κορίτσι με τα ερωτικά φτερά είναι και το μοναδικό στοιχείο που κρατάμε στην μνήμη, ελπίζοντας του χρόνου σε περισσότερες ελαφροντυμένες στιγμές του!

#5 Mila Kunis - Αυτή κι αν είναι κορίτσι ανεμοστρόβιλος! Αφού τα έκανε όλα λαμπόγυαλο στο Black Swan υποστηρίζοντας πως μόνο με το...σπαθί του μπορεί να προχωρήσει κανείς στον καλλιτεχνικό χώρο, στην συνέχεια πήγε να μας κάνει να πιστέψουμε πως μπορεί να υπάρξει στο πλάι οποιουδήποτε άντρα, απλώς ως φίλη και όχι ως ερωτικό αντικείμενο του πόθου στο Friends With Benefits.. Καλά, ο Timberlake έστειλε το τουμπερλέκι του στο υπερπέραν, στην προσπάθεια του να συγκρατηθεί, αποδεικνύοντας του λόγου το αναληθές!

#4 Rosie Huntngton-Whiteley - Διαθέτοντας το απέραντο αβαντάζ που της δίνει η μακρά της πορεία ως τοπ φωτομοντέλο, η εκθαμβωτική Εγγλέζα, πήρε της σκυτάλη από την Megan στους τελευταίους Transformers και έφερε το πλάνο εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Άλλωστε δίνοντας της τον ρόλο της Κάρλι Σπένσερ εκεί στην Paramount, δεν της ζήτησαν παρά μόνο να γράψει στα καρέ ολάκερο το εύρος της σούπερ σέξι οντότητας της. Αυτό έκανε η κοπέλα και τώρα όλος ο κόσμος απαιτεί να υπάρξει τέταρτο μέρος στο σίριαλ, με εκείνη ως κεντρική πρωταγωνίστρια.

#3 Freida Pinto - Εκτιμώ εκείνη με τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου της τριαντάδας. Ευτυχώς στο μυθολογικό πανδαιμόνιο των Immortals, η 27χρονη ιέρεια από την Βομβάη με τις πορτογαλέζικες ρίζες, πέρα από το να τονίζει διαρκώς την προαναφερόμενη εκτίμηση μου, προχώρησε και στην πιο αξιομνημόνευτη ρήξη μανδύα των τελευταίων ετών, στοιχείο ικανό να οδηγήσει ακόμη και τον πιο φοβιτσάρη Θησέα να εκκινήσει ολάκερη θεϊκή μάχη για πάρτη της. Και ποιος δεν θα έκανε το ίδιο να μου πεις..?



#2 Amber Heard - Λοιπόν! Για χάρη της κατάφερα και ξαναείδα τέσσερις πέντε φορές το And Soon The Darkness, άλλες τόσες το The Ward, καμιά δεκαριά το Drive Angry, άσε που το βίντεο πήρε φωτιά ελέω The Rum Diary, που ακόμη εδώ πέρα το περιμένουμε. Η παραδεισένια μόλις 25 χρόνων κατάξανθη πρόκληση από την πολιτεία του Μοναχικού Αστεριού, ευτυχώς για όλους μας συνεχίζει ακάθεκτη πάνω στις βάσεις που έθεσε σε εκείνο το αξέχαστο Alpha Dog, κάτι που σημαίνει πως από τις κορυφαίες θέσεις του τσαρτ, δεν πρόκειται να πέσει ποτέ! Amber Alert!

#1 Olivia Wilde - Είναι στιγμές που όταν με κοιτάζουν από την οθόνη αυτά τα ωκεανίσια μάτια, προκαλώντας μου ηλεκτροσόκ εκατομμυρίων βολτ, πιστεύω πως πραγματικά o Θεός όταν την έφτιαχνε δεν έβαλε απλώς τα δυνατά του, αλλά υπερέβαλλε εαυτόν. Μόλις στα 27 της, η νούμερο ένα γυναίκα των φετινών μου κινηματογραφικών ονείρων, αφού για λιγάκι με τσίγκλησε στους Cowboys & Aliens και στο In Time, μου έδωσε την χαριστική βολή σε εκείνο το The Change Up, πετυχαίνοντας μου να την βλέπω στον ύπνο μου έκτοτε επί καθημερινής βάσης. God Bless Her!!!


Πάμε από την αρχή - places 30-21 - places 20-11

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νο1 not by chance! απο το TRON γλυκός εφιάλτης έχει γίνει...

Frank

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική