Η απαράμιλλη εξωτική της ομορφιά, που σε τίποτα δεν προδίδει την βρετανική της καταγωγή, είναι ίσως ότι θυμάμαι περισσότερο από την φασαριόζικη Bayική εκδοχή του χαμού στο Pearl Harbor. Η εντυπωσιακή της κορμοστασιά με έπεισε πως είναι ικανή να τα βάλει με λυκανθρώπους και βαμπίρ στο σίριαλ του Underworld. Η γκριζοπράσινη διεισδυτική της ματιά είναι εκείνη που την αξίωσε να σταθεί ως άλλη Άβα Γκάρντνερ στον Aviator. Η Kate Beckinsale, η κούκλα από το Βόρειο Λονδίνο, που μας συστήθηκε μια φορά κι έναν καιρό, ως κοπελίτσα με κοντό μαλλάκι στην ανατρεπτική κομεντί Shooting Fish, είναι πλέον μια ώριμη χολιγουντιανή σταρ που βαδίζει στον 38 χρόνο της ηλικίας της. Η φωτογράφιση για τον καλλιτεχνικό φακό του Flaunt Mag, που κόβει ανάσες, αποδεικνύει πως η Kate βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα. Εξάλλου το γεγονός ότι βρίσκεται για μια δεκαετία περίπου ανελλιπώς στην λίστα των πιο σέξι γυναικών στον κόσμο, αποτελεί επιβράβευση των αναμφίβολων προσόντων της!


Έχοντας κάνει ένα μικρό διάλειμμα περίπου τριών ετών από τις εμφανίσεις της στην μεγάλη οθόνη, με τελευταίες παρουσίες στο περιπετειώδες Whiteout και στο συγκινητικό Everybody's Fine, η Beckinsale επιστρέφει για τα καλά στην ενεργό δράση, με τον ρόλο που της χάρισε την μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της. Με την εμπειρία των τριών ήδη επεισοδίων, υποδυόμενη την πολεμίστρια Σελίν, κόντρα στις δυνάμεις των απέθαντων, στο σκοτεινό action thriller του Underworld, θα ξαναντυθεί τα πέτσινα τσιτάτα για μια ακόμη φορά, στο τέταρτο μέρος που θα φέρει τον τίτλο Awakening. Πρεμιέρα για το νέο τεύχος του franchise που εμπνεύστηκε ο σύζυγος της Len Wiseman, στα μέσα του Γενάρη του 2012, εκεί που εγγλέζα καλείται για μια ακόμη φορά να σώσει την ανθρωπότητα από την απειλή του Κακού.



Την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο που στις αίθουσες θα κάνει πρεμιέρα, η αμερικάνικη διασκευή του Ισλανδικού crime story Reykjavik - Rotterdam, με την νέα μαρκίζα Contraband, σε σκηνοθεσία του Σκανδιναβού Baltasar Kormakur. Εκεί που η Beckinsale κρατά τον ρόλο της συμβίας ενός πρώην ληστή, που η οικονομική ανάγκη τον ωθεί για μια ακόμη - τελευταία - φορά στον δρόμο της παρανομίας. Ζευγάρι με τον Marky Mark, παρέα με ένα αξιόλογο διεθνές καστ που αποτελούν οι Diego Luna, J.K. Simmons, Giovanni Ribisi, Ben Foster και Lukas Haas.



Και η συνέχεια προβλέπεται ακόμη πιο εντυπωσιακή, με την Kate να παίρνει την σκυτάλη από την Sharon Stone στον ρόλο της διπρόσωπης συζύγου Λόρι, στην sci fi ανατροπή του Total Recall, στο πλάι του Colin Farrell και της εξίσου καυτής Jessica Biel, κάτω από την σκηνοθετική καθοδήγηση του αντρός της. Ενώ ταυτόχρονα έχει πάρει θέση στην διανομή δύο ακόμη φιλμς, του Happy Holidays, Katherine Sloane, μαζί με τους Jason Lee και Sigourney Weaver, αλλά και στο δικαστικό δράμα The Trials Of Cate McCullough όπου θα υποδυθεί την ομώνυμη δικηγόρο, που αναλαμβάνει να σώσει μια άδικα κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία γυναίκα (η Sienna Miller είναι αυτή) από την ισόβια κάθειρξη...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική