Κατά την διάρκεια των διακοπών του στο Λος Άντζελες, ο Γουόλτερ, ο μεγαλύτερος φαν των Μάπετς στον κόσμο, μαζί με τον καλό του φίλο Γκάρι (Jason Segel) και την φίλη του Μαίρη (Amy Adams) θα ανακαλύψουν το φαύλο σχέδιο ενός πετρελαιά από το Τέξας, του Τεξ Ρίτσμαν (Chris Cooper) να ισοπεδώσει το θρυλικό θέατρο που οι κούκλες κάποτε θριάμβευσαν, ώστε να ξεκινήσει γεωτρήσεις κάτω από το έδαφος του, για να εξορύξει μαύρο χρυσό. Προκειμένου να σώσουν τον ιστορικό χώρο από την καταστροφή, οι τρεις φίλοι, μαζί με τον βάτραχο Κέρμιτ θα διοργανώσουν τον μεγαλύτερο τηλε-μαραθώνιο που έγινε ποτέ, ώστε να μαζέψουν τα 10 εκ. δολάρια που απαιτούνται για να σωθεί ο χώρος. Για τον σκοπό αυτό απαιτείται να μαζευτούν και πάλι μαζί όλοι οι Μάπετς, οι δρόμοι των οποίων έχουν όμως χωρίσει από καιρό: ο Φόζυ βρίσκεται σε τουρνέ με το συγκρότημα του τους Μούπετς, η Μις Πίγκυ είναι αρχισυντάκτρια μόδας στην Παρισινή Βογκ, ο Άνιμαλ βρίσκεται σε κλινική της Σάντα Μπάρμπαρα, για να γιατρέψει τις επιθετικές του τάσεις και ο Γκόνζο έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο μάστορα υδραυλικών εγκαταστάσεων.






Η μεγάλη επιστροφή των The Muppets στην μεγάλη οθόνη είναι γεγονός, με τις ανεπανάληπτες κούκλες του Jim Henson να υπόσχονται ξανά ένα δίωρο κεφιού και διασκέδασης. Σκηνοθετημένα από τον James Bobin, σε σενάριο των Jason Segel, που πρωταγωνιστεί κιόλας και Nick Stoller, το φιλμ θα κάνει την εμφάνιση του στις αμερικάνικες αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου 2011 από την Disney. Στους ρόλους των πραγματικών χαρακτήρων συναντάμε επίσης τους Amy Adams, Chris Cooper, Rashida Jones και σε καμέο τους Danny Trejo, Billy Crystal, Alan Arkin, Ricky Gervais, Emily Blunt, Jean Claude Van Damme.

12 κλιπς από την ταινία, που αποδίδουν σε μεγάλο βαθμό τον χιουμοριστικό τόνο του έργου είναι διαθέσιμα από το στούντιο προς παρακολούθηση. Enjoy!

Στις δικές μας αίθουσες? Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία... :-(

Clip 1


Clip 2


Clip 3


Clip 4


Clip 5


Clip 6


Clip 7


Clip 8


Clip 9


Clip 10


Clip 11


Clip 12

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική