Με αφορμή την κυκλοφορία της ρομαντικής κομεντί που πρωταγωνιστεί στο πλάι του δημοφιλή Justin Timberlake, με τον τίτλο Friends For Benefits, η κουκλίτσα Mila Kunis, η 28χρονη ενζενί με τις Ουκρανικές ρίζες, επιχειρεί ένα σέξι πέρασμα από το αντρικό περιοδικό FHM (την Νοτιοαφρικάνικη εκδοχή του) αναλόγως σέξι με την εμφάνιση της στην ταινία. Εκεί που υποδύεται την Νεοϋορκέζα κυνηγό ταλέντων ανά την επικράτεια, που βρίσκει στο πρόσωπο ενός χαρισματικού Καλιφορνέζου art director, τον αρχισυντάκτη που εδώ και καιρό αναζητά το GQ. Μαζί του θα αναπτύξει μια ιδιαίτερα φιλική σχέση, που στο πέρασμα του χρόνου θα δοκιμαστεί από την στιγμή που θα μπει ανάμεσα στο ζευγάρι το ερωτηματικό για το αν θα πρέπει να εξελιχθεί σε ερωτικό δεσμό. Το αιώνιο ζήτημα δηλαδή, που πολλάκις έχει επεξεργαστεί το Χόλιγουντ, για το αν και κατά πόσο άτομα διαφορετικού φύλου, μπορούν να συνυπάρξουν, μόνο, ως κολλητοί.


Η χρονιά που πέρασε, αν μη τι άλλο, για την όμορφη πρωταγωνίστρια υπήρξε θριαμβευτική, αφού χάρη στην συμμετοχή της στο θρίλερ του Aronofsky, Black Swan, προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα υποστηρικτικής ερμηνείας, ενώ βρέθηκε και ένα βήμα μόλις πριν την αντίστοιχη Οσκαρική πεντάδα, αν και το όνομα της ακουγόταν ως φαβορί μέχρι την ώρα της τελικής ανακοίνωσης.



Στα λίγα χρόνια καριέρας μέχρι τώρα, η Kunis έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, χάρη στην εντυπωσιακή της εμφάνιση - κυρίως - σε σινερομάντζα και κωμωδίες κατά κύριο λόγο, όπως το Forgetting Sarah Marshall, το Extract δίπλα στον Jason Bateman, το Date Night που έπαιξε έναν μικρό πλην χαρακτηριστικό ρόλο και την post apocalypse περιπέτεια The Book Of Eli, στο πλευρό του Denzel Washington.



Πέρα από το Όχι Μόνο Φίλοι (όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του έργου που υπογράφει σκηνοθετικά ο Will Gluck) η Mila την φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστήσει δανείζοντας την φωνή της, στην πιο πρόσφατη κινηματογραφική εκδοχή των Muppets, ενώ λίγο αργότερα θα εμφανιστεί στο φιλμ του Seth McFarlane, Ted, μαζί με τον Mark Wahlberg.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική