Με μια καταπληκτική φωτογράφηση, στο περιοδικό υψηλής κυκλοφορίας GQ της Μεγάλης Βρετανίας, που συνδυάζει την ρετρό γοητεία με το υγρό στοιχείο, η δημοφιλέστατη στην νεολαία και μόλις 21 Μαΐων Kristen Stewart, μοιάζει να εγκαταλείπει ολοκληρωτικά πίσω της την εικόνα της συνεσταλμένης έφηβης, φωνάζοντας με την σέξι παρουσία της, πως πλέον θα πρέπει να την αποδεχτούμε ως μια πραγματική γυναίκα. Αφήνοντας συνάμα με το μότο Bite Me του εξωφύλλου, την φαντασία των αρσενικών ελεύθερη να αναζητήσει την περιποιημένα μακιγιαρισμένη - για πρώτη ίσως φορά τόσο - γοργόνα που φαντάζει υπερβολικά ελκυστική, μέσα στα ντεμοντέ, όσο και κλασσικά μπανιέρα της. Μετά από τέσσερα χρόνια πρωταγωνιστικής δράσης στο νεανικό σινε-σίριαλ του Twilight, η όμορφη Μπέλα δείχνει πως μεγάλωσε, συνεπώς μπορείς να την αντιληφθείς πλέον και ως νυφούλα, εφόσον το τέταρτο (διπλό) επεισόδιο πλησιάζει.


Με τον υπότιτλο Breaking Dawn, το καινούργιο τσάπτερ της σειράς, αναμένεται ιδιαίτερα ανατρεπτικό, από την στιγμή που η μελαγχολική πιτσιρίκα, πετά τα τζιν και ντύνεται το νυφικό πλάι στον καλό της βαμπίρο Έντουαρντ, περνά μαζί του έναν ονειρικό μήνα του μέλιτος και όπως προστάζει η φύσις, αναμένει στον κόσμο τον ερχομό του παιδιού της. Έχει υπολογίσει όμως την αντίδραση του έτερου αγαπημένου λυκανθρώπου Τζέικομπ, στον οποίο είχε επίσης ορκιστεί αιώνια αγάπη, ορίζοντας έτσι ένα από τα πλέον διάσημα ερωτικά τρίγωνα της κινηματογραφικής ιστορίας?



Οι πρώτες απαντήσεις θα δοθούν στο Episode IV του μπλοκμπάστερ της Summit, που θα κάνει την εμφάνιση του στις 18 του Νοέμβρη του 2011, για να ολοκληρωθεί, κάτω από την καθοδήγηση του αγαπημένου Bill Condon - ελέω Chicago, Kinsey και Dreamgirls - ένα χρόνο αργότερα, έτσι όπως προστάζουν οι μοντέρνες αντιλήψεις του φιλμικού μάρκετινγκ.



Όσο για την αξιόλογη ερμηνευτικά ενζενί, θα έχει φροντίσει στο μεσοδιάστημα να κάνει ακόμη πιο έντονη την παρουσία της συμμετέχοντας στο ημι-αυτοβιογραφικό δράμα για τον Τζακ Κέρουακ, On The Road, κάτω από την διεύθυνση του Walter Salles και στο πλάι των Sam Riley, Kirsten Dunst, Amy Adams και Steve Buscemni, αλλά και στην μία από τις δύο παραγωγές με κεντρική ηρωίδα την Χιονάτη, που γυρίζονται ταυτόχρονα, το Snowhite And The Huntsman του Rupert Sanders, μαζί με την Charlize Theron, τον Chris Hemsworth και τον Viggo Mortensen...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική