Ότι η μελαχρινή κούκλα Carla Gugino, είναι κορμί δηλητήριο, δεν περίμενα φυσικά την φωτογράφιση της στο Esquire του Οκτώβρη για να το πληροφορηθώ. Είχε φροντίσει άλλωστε για να κερδίσει την εκτίμηση του αρσενικού πληθυσμού η πληθωρική σαραντάρα (!) αμερικανοιταλιάνα, με τις σούπερ σέξι εμφανίσεις της στους Watchmen (ως Σιλκ Σπεκτρ) και στο Righteous Kills, που παίχτηκαν στην χώρα μας και πολύ περισσότερο στις Women In Trouble, στο Jaded και ως porn star στην Elektra Luxx, που ουδέποτε έφτασαν στα μέρη μας. Φυσικά πιο αξιομνημόνευτη στιγμή στην καριέρα της - που δύσκολα θα την ξεπεράσει προβλέπω στο μέλλον - η αφοπλιστική ασπρόμαυρη Λουσίλ του Sin City, που έκανε ακόμη και τον "τα έχω δει όλα" Mickey Rourke να ξεροκαταπιεί.


Όπως αποδεικνύει η φιλμογραφία της, οι ρόλοι της δεν διαθέτουν μια ιδιαίτερη ισορροπία ανάμεσα στην κατάλληλη μόνο για ανηλίκους (αναμφίβολα ελκυστική πάντως) περσόνα της ντετέκτιβ στο σίριαλ των Spy Kids και στην λεσβιακών ερωτικών τάσεων, υπεύθυνη αναστολών στην Αμαρτωλή Πόλη. Του ιδίου σκηνοθέτη σημειωτέον...



Σε ότι αφορά στα επόμενα σχέδια της καυτής Carla από την Φλόριντα, μέσα στον μήνα κυκλοφορεί στις αμερικάνικες αίθουσες - μετά από χρόνια καθυστέρηση το Mighty Macs, όπου θα υποδυθεί την χαρισματική προπονήτρια μπάσκετ της ομάδας ενός αυστηρού καθολικού παρθεναγωγείου, ενώ ήδη συμμετέχει στα γυρίσματα του φιλμ Hotel Noir - υπογραφής του boyfriend, Sebastian Gutierrez - στο πλάι των Danny De Vito, Rosario Dawson και Malin Akerman.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική