Σύμφωνοι, μπορεί το κορίτσι να έχει μικρή σχέση με το σινεμά, εφόσον κατοπινά εκείνου του περίεργου Das Wilde Leben (8 Miles High) το 2008, που δεν θυμάμαι αν είχε έστω ένα πλάνο ντυμένη, δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την έβδομη τέχνη. Έχοντας ρίξει περισσότερο το βάρος της στις τηλεοπτικές σειρές και στις συνήθως sold out συναυλίες, η γεννημένη στο Πολωνικό Βρότσλαβ, μα μεγαλωμένη στην Γερμανία, Natalia Avelon, μπορεί να απουσιάζει από την μεγάλη οθόνη, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και με τις πολύχρωμες σελίδες περιοδικών όπως το GQ, που στην Αλεμάνια έκδοση του, την φιλοξενεί στο τεύχος του Μαΐου, σε μια αποκαλυπτικότατη divine φωτογράφηση. Πιθανόν από μπόι να να μην είναι και το πρώτο, αφού ίσα που ξεπερνά τους 160 πόντους ύψος, το σέξι το κουβαλά πάνω της και με το παραπάνω, όμως, η καυτή μελαχρινή.


Έχοντας κλείσει μόλις τα τριάντα της χρόνια, η ηθοποιός - τραγουδίστρια που έγινε διεθνώς γνωστή, τόσο υποδυόμενη την Ούσι Ομπερμάγιερ, τοπ μόντελ, ερωτικό σύμβολο αλλά και βασικό στέλεχος του αριστερού κινήματος στην Γερμανία των 70s, όσο κι από την πιο πρόσφατα διασκευασμένη εκδοχή του θρυλικού Summerwine, κατά την διάρκεια της συνέντευξης που συνοδεύει το shoot, δεν διστάζει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Και για το ποια είναι η σχέση της με τον γάμο: "Δεν έχει έλθει ακόμη η κατάλληλη πρόταση. Σημασία δεν έχει η ποσότητα των γαμήλιων προτάσεων, που είναι μεγάλη και από τα δύο φύλα μάλιστα, αλλά ότι καμία από όλες δεν με κάλυψε μέχρι τώρα συναισθηματικά. Η πιο αστεία πάντως που έχω λάβει ήταν από έναν φυλακισμένο, που μου ζήτησε ραντεβού. Δεν το πίστευα όταν την διάβασα..."



Η Avelon δεν διστάζει μάλιστα να πει ανοικτά την γνώμη της και για την πορεία του γερμανικού σινεμά, ειδικά από την στιγμή που σκηνοθέτες όπως ο Wenders, ο Herzog ή ο Petersen, προτιμούν να συνεργαστούν με χολιγουντιανά αστέρια, από το να κάνουν ταινίες στην χώρα τους: "Πέρα από αυτους τους σημαντικούς σκηνοθέτες, υπάρχει πίσω στην Γερμανία μια πολύ μεγάλη σχολή νέων πολύ σπουδαίων ταλέντων, όπως ο Dominik Graf, ο Detlev Back, ο Fatih Akin, ο Leander Hausmann, που παίρνουν με την σειρά τους την ευκαιρία να οδηγήσουν το γερμανικό σινεμά στην θέση που του αξίζει." Όσο για την επόμενη ταινία που θα την δούμε, αυτή είναι το κοινωνικό δράμα Gegengerade, όπου θα βρεθεί στο πλευρό του Moritz Bleibtrau, συνθέτοντας μαζί του ένα ζευγάρι πανκ οπαδών της ποδοσφαιρικής ομάδας Ζανκτ Πάουλι, που θεωρούνται παγκοσμίως οι πιο πολιτικοποιημένοι.