Ξεκίνησε την διαδρομή της από την μικρή οθόνη συμμετέχοντας σε επιτυχημένα σίριαλς σαν την Buffy (...την Βαμπιροφόνισσα), το House MD και το Gossip Girl, για να μείνει στην μνήμη των περισσότερων σαν το μοναδικό κορίτσι της παρέας των νεαρών ταξιδιωτών στο Eurotrip. Μετά από περάσματα στην νεανική κομεντί 17 Again και στην αστυνομική κωμωδία Cop Out, η μόλις 26 Μαΐων Michelle Trachtenberg, κρατά έναν σημαντικό ρόλο στο διασκεδαστικό Take Me Home Tonight, ένα φιλμ που αναβιώνει σε σημαντικό βαθμό την αισθητική των 80s και κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου στις αμερικάνικες αίθουσες.

Με αφορμή τον νέο της ρόλο, που υποδύεται την πανέτοιμη για όλα gothic girl, που εμφανίζεται στην μέση ενός ξέφρενου πάρτι, η Michelle κάνει μια βόλτα και από τις σελίδες του Maxim, με ιδιαίτερα αποκαλυπτική, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, διάθεση. Ίσως όχι τόση, όση επέδειξε στους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων στο Ευρωπαϊκό Ταξιδάκι, επιχειρώντας ωτοστόπ, αλλά αρκούντως ικανοποιητική για να παρουσιάσει, μεγάλο μέρος των κρυφών της ταλέντων.


Στην συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό, πέρα από τις πιπεράτες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, η Trachtenberg, μιλά και για τα μελλοντικά της σχέδια. Πιο συγκεκριμένα θα συμμετάσχει σε μια μίνι σειρά της TV, που θα φέρει την υπογραφή των παραγωγών του Gossip Girl και θα υποδυθεί την φοιτήτρια της εγκληματολογίας, που κρύβει καλά μέσα της ένα θανάσιμο μυστικό.


Η νεανική κομεντί Take Me Home Tonight, με πρωταγωνιστές τους Topher Grace, Teresa Palmer, Dan Fogler, Anna Faris και την Michelle Trachtenberg, ακόμη δεν έχει πάρει ημερομηνία εξόδου στην χώρα μας. Μέχρι τότε το απολύτως κατατοπιστικό τρέιλερ, είναι αρκετό για να πάρουμε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική