Μια ματιά να ρίξεις στο τρέιλερ του Just Go With It, μιας τυπικού χαρακτήρα και περιεχομένου ρομαντικής κομεντί, που υπογράφει ο γνωστός κωμωδιογράφος Dennis Dugan, θα καταλάβεις άμεσα, πως ο βασικός λόγος για να το δεις, δεν είναι ούτε ο Adam Sandler, ούτε η δική μας Jennifer Aniston, που συνθέτουν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι.

Brooklyn Decker την λένε, δεν την έχεις ματαδεί σε καμία ταινία, ούτε σε τηλεοπτική σειρά που να παίχτηκε στην Ελλάδα. Ίσως όμως να την έχεις πετύχει σε κάποιες από τις αμέτρητες φωτογραφίσεις που έχει κάνει - με μαγιό - στο Sports Illustrated, ίσως και στο πόνημα κάποιου παπαράτσο, που την τράβηξε στην αγκαλιά του αντρός της, κορυφαίου τενίστα Andy Roddick.

Προς τέρψη των αρσενικών οφθαλμών, αλλά και για να συστηθεί καλύτερα στο κοινό, λίγο πριν η παρθενική της εμφάνιση σε ταινία, κάνει επισήμως πρεμιέρα, η Brooklyn περνά από τις σελίδες του Esquire, όπου εκτός από τις πόζες σε χαριτωμένες στάσεις, φροντίζει να κόψει για λίγο τις ανάσες, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.

Η κατάξανθη Decker, μόλις 24 Μαιών αλλά 180 πόντων, έχοντας κερδίσει τον κόσμο της πασαρέλας, βάζει μπροστά και για μια νέα καριέρα ως ηθοποιός, συμμετέχοντας ήδη στην αγωνιώδη ταινία του Peter Berg, Battleship, στο πλάι του Liam Neeson και της Rihanna, κρατώντας έναν σημαντικό ρόλο στην φιλμική διασκευή του αγαπημένου παιχνιδιού.



Η ταινία Just Go With It, θα κάνει την πρεμιέρα της στην χώρα μας από την Audiovisual, στις 10 Μαρτίου 2011 και πλέον έχω έναν λόγο που μου είναι υπέρ αρκετός, για να της δώσω σημασία.