Αν στο άκουσμα του ονόματος Amy Adams, στο μυαλό σου έρχεται η εικόνα της συνεσταλμένη κοπελίτσας, που αλώνιζε στο ανάμεσα στα ιστορικά εκθέματα του Night At The Museum 2, νομίζω πως ήλθε η ώρα να αλλάξεις άποψη. Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα φρόντισε άλλωστε γι αυτό μέσα από τον ρόλο της αθυρόστομης και σέξι - με σφραγίδα το μεσάτο τατουάζ παρακαλώ - μπαργούμαν, σε μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του χειμώνα, το The Fighter.

Η μετάλλαξη της γεννημένης πριν από 36 χρόνια Αμερικανίδας, ουσιαστικά αποτελεί μια συνέχεια της περσινής της αξιοσημείωτης πρωταγωνιστικής της παρουσίας, ειδικά δίπλα στην σπουδαία Streep στην Julie And Julia, αφού τώρα υποδυόμενη το φιλελεύθερο κορίτσι του Ιρλανδικής καταγωγής πυγμάχου Μίκι Γουόρντ (αυτός είναι ο Mark Wahlberg) αποδίδει μια τόσο ρεαλιστική ερμηνεία, ικανή να την οδηγήσει μέχρι τις supporting οσκαρικές πεντάδες.

Η φωτογράφιση της για το περιοδικό Marie Claire του Ιανουαρίου, δεν την παρουσιάζει με τα καυτά μίνι και τα σορτς που εμφανίζεται στην ταινία του David O. Russell, αναδεικνύει όμως σε μεγάλο βαθμό την φυσική της ομορφιά, που την καθιστά με άνεση ως διάδοχο της Nicole Kidman.



Το σημαντικότερο όμως για την Adams είναι που μέσα από τον ρόλο της σπουδασμένης αλλά επαρχιώτισσας bitch αφήνει να διαφανεί το υποκριτικό της ταλέντο, πέρα από τις εμφανίσεις της σε εμπορικές κομεντί, προετοιμάζοντας μας για το μεγαλεπήβολο σχέδιο της να παίξει την θρυλική Τζάνις Τζόπλιν, στην δημιουργία του Fernando Meirelles, Get It While You Can, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στάδιο του pre production.

1 σχόλια:

Νικολέττα είπε...

Στο The Fighter (http://www.facebook.com/pages/The-Fighter-movie/184979521519341) είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή (για να προταθεί και για Όσκαρ...). Μπράβο της!

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική