Υπάρχει ένας λόγος που το Tron: Legacy θα κόψει την ανάσα των θεατών του. Και αυτός δεν έχει να κάνει με τα ειδικά εφέ. Το όνομα της είναι Olivia Wilde και αν ανήκεις σε εκείνους που δεν έχουν χάσει επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς House MD, είναι κάτι παραπάνω σίγουρο πως την έχεις ξεχωρίσει. Η 26χρονη Νεοϋορκέζα, καθώς φαίνεται, έχει αρχίσει να εκμεταλλεύεται την δημοτικότητα που της προσφέρει το πολυαναμενόμενο - γύρω στις τρεις δεκαετίες... - σίκουελ, ποζάροντας σε υψηλής κυκλοφορίας magazines, κτίζοντας μεθοδικά το ονοματάκι της. Κατόπιν της εκτυφλωτικής φωτογράφισης της στο Maxim, το καλοκαίρι του 09, με αφορμή την πρεμιέρα της ατυχέστατης κωμεντί Year One, επανέρχεται με μια σειρά νέων εξίσου σέξι καρέ στο περιοδικό Details του Δεκεμβρίου, για να προσθέσει ακόμη μια αφορμή για να τρέξει κανείς στην σκοτεινή αίθουσα, για να παρακολουθήσει την φιλόδοξη παραγωγή της Disney, που κάνει πρεμιέρα στις 16 του μήνα.
Εκεί που θα υποδυθεί την εκθαμβωτική cybervixen Κουόρα, μια άριστη πιλότο των φωτομηχανών του μυστηριώδους ψηφιακού κόσμου, που είναι επιφορτισμένη με το καθήκον να καθοδηγήσει και να προστατεύσει τον Σαμ Φλυν, γιο του εξαφανισμένου το 1982 στο πρωτότυπο Tron, Κέβιν, στην αναζήτηση του, σε ένα περιβάλλον παντελώς άγνωστο σε εκείνον. Μια πολεμίστρια ειδικών αποστολών, που εντυπωσιάζει μέσα στην εφαρμοστή δερμάτινη φόρμα της, όντας μέρος του επικίνδυνου παιχνιδιού.



Χάρη στην πραγματικά πανέμορφη θωριά της, η Wilde έχει ήδη ανανεώσει το ραντεβού της με την μεγάλη οθόνη, συμμετέχοντας σε ένα ακόμη υποψήφιο μπλοκμπάστερ, το Cowboys & Aliens, δίπλα στους Harrison Ford, Daniel Craig και Sam Rockwell, ενώ θα την δούμε και στην κωμωδία Butter, μαζί με τους Hugh Jackman, Ashley Greene και Alicia Silverstone. Το πλέον παράξενο πάντως με την κούκλα Olivia, είναι που στην πιο πρόσφατη εμφάνιση της, στο The Next Three Days, ο αφηνιασμένος Crowe, έχοντας κατά νου να ελευθερώσει την γυναίκα του, αγνοεί επιδεικτικά το φλερτ της, που βγάζει μάτι. Πλάνο που στην πραγματικότητα και όχι στο σινεμά, θα είχε εντελώς αντίθετη εξέλιξη...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nai, kalh h olivia den lew... alla mhpws ginesai ligo ypervolikos?

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική