Intro

Δεν θέλαμε να φτιάξουμε μια ταινία, που θα είχε τον ρόλο της πέμπτης ή έκτης συνέχειας της κινηματογραφικής σειράς, αλλά αν είναι δυνατόν της πρώτης! Με τους νέους ρόλους που έχουν προστεθεί, επιδιώξαμε να μπουν καινούργιοι παίκτες στο παιχνίδι, να ανακαινίσουμε την αρχική ιδέα.

Λάβαμε σαν δεδομένο πως δεν είναι δυνατόν να ανταγωνιστούμε το πρωτότυπο με τον Arnold Schwarzenegger. Γι αυτό βασικός μας σκοπός ήταν να παρουσιάσουμε κάτι ξεχωριστό, που να διαθέτει απροσδόκητη εξέλιξη. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό κάθε ηθοποιός να κατανοήσει το πλάνο, ώστε να μπει με αυτή τη λογική στο πετσί του ρόλου του.

Ο κλασσικός χαρακτήρας του Predator από το ορίτζιναλ, υπάρχει κι εδώ. Έχουμε συνδυάσει κάποια στοιχεία από την αρχική μορφή του, με ένα εντελώς καινούργιο πλάσμα και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό!

Ο κόσμος λατρεύει τη σειρά. Γι αυτό κι εμείς στηρίξαμε την νέα εκδοχή της στο παλιό Predator, δίνοντας της μια νέα δυναμική ώθηση και μια διαφορετικότητα. Υπάρχουν εντυπωσιακές σκηνές μάχης, ώστε ο θεατής νομίζει πως θα εκραγεί η οθόνη.

Μείνετε κοντά μου, για να σας το αποδείξω!

Robert Rodriguez



Noland (Laurence Fishburne) - Στο μυαλό του Νόλαντ, δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μονάχα μια λέξη: Επιβίωση! Τον εντόπισε η ομάδα των επαγγελματιών δολοφόνων στον αφιλόξενο τόπο και είναι εκείνος που θα τους βάλει στο νόημα, αποκαλύπτοντας τους την θανατηφόρα αλήθεια που κρύβεται στη ζούγκλα. Βλέποντας τον τρόπο δράσης των Predators, ξέρει τα αδύναμα σημεία τους, ώστε να μπορέσει να τους εξοντώσει. Έχει επιζήσει άλλωστε για μεγάλο χρονικό διάστημα ολομόναχος στον πλανήτη, κρυμμένος στο μυστικό του κρησφύγετο. Είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, γι αυτό κανείς δεν θέλει να τα βάλει μαζί του.



Royce (Adrien Brody) - Ο Ρόυς είναι πρώην στρατιωτικός, μισθοφορικής δράσης. Ξέρει καλά πως να φροντίζει τον εαυτό του, είναι αυταρχικός και διαθέτει ηγετικές ικανότητες. Αρμοδιότητα του είναι να οδηγήσει την ομάδα των δολοφόνων στον άγνωστο πλανήτη, αν και δεν είναι αυτό δική του επιλογή. Εκπαιδεύτηκε σαν φονικό όπλο, γι αυτό και το μόνο που γνωρίζει καλά είναι να πολεμά. Ξέρει πως τον περιμένει μια κόλαση, από όπου δύσκολα θα αποδράσει. Ο θάνατος όμως δεν τον φοβίζει.



Isabelle (Alice Braga)
- Βασικό χαρακτηριστικό της Ίζαμπελ, η ικανότητα της στο σημάδι. Η όμορφη σκοπευτής, έχει θητεύσει σαν εκτελεστής στις τάξεις της CIA, έχοντας το χάρισμα να εκτελεί από απόσταση, με μια και μόνη βολή. Είναι άκαρδη, κοντρολάρει τα συναισθήματα της, έχει αυτοέλεγχο και αποφασιστικότητα. Δρα δίχως να την αντιλαμβάνεται κανείς, όπως η αράχνη. Γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό γιατί βρίσκεται στον μοχθηρό πλανήτη, αλλά μόνο σε αυτό το φονικό τοπίο, θα της δοθεί η ευκαιρία για εξιλέωση.



Cuchillo (Danny Trejo)
- Ο Κουτσίγιο είναι ένας ψυχρός όμπρε. Ένας εκτελεστής του δρόμου, που κάνει την δουλειά του, δίχως να ρωτά πολλά και που για τις φονικές του ικανότητες, επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην αποστολή. Αρέσκεται στο να δρα μόνος, δίχως να έχει εκτίμηση του ομαδικού πνεύματος. Είναι ο πλέον στυγνός δολοφόνος που έχουν στην διάθεση τους τα καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό, χάρη στα δύο ούζι που πάντοτε κουβαλά πάνω του. Τώρα βρίσκεται εγκλωβισμένος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη, με έναν και μοναδικό σκοπό: Να καταφέρει να επιβιώσει...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική