Το πρώτο τους ραντεβού, έμελλε να είναι και το τελευταίο. Αλλά μερικές φορές η μοίρα έχει διαφορετικά σχέδια... Κάπως διαφορετικό από όλα τα γνώριμα σινερομάντζα μοιάζει το Life As We Know It, αφού ξεπερνά το χαζοχαρούμενο ύφος των παρόμοιων κομεντί, εμφανίζοντας μια απροσδόκητη τροπή στην εξέλιξη του. Το δύο κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας, δεν έχουν την παραμικρή χημεία μεταξύ τους, απλά τους ενώνει η κουμπαριά με το ζευγάρι των κοινών φίλων. Όταν αυτοί πέσουν θύμα τροχαίου δυστυχήματος, θα αφήσουν πίσω ορφανό ένα νήπιο, που οι δύο μέχρι χθες άσπονδοι φίλοι θα αναλάβουν από κοινού να μεγαλώσουν. Και κάπως έτσι θα κτιστεί το μεταξύ τους ειδύλλιο, όπως το παρουσιάζει ο σκηνοθέτης Greg Berlanti, που το όνομα του είχε ακουστεί και για την περίπτωση του Green Lantern, όπου κρατά χρέη συμπαραγωγού. Το τρέιλερ δεν προδιαθέτει άσχημα για όσα θα παρακολουθήσουμε στη διανομή της Warner, που θα κάνει την πρεμιέρα της στις 8 Οκτωβρίου, ελπίζοντας να κερδίσει τις ψηλές θέσεις του box office, χάρη στην λάμψη του πρωταγωνιστικού του ντουέτου.


Αμφότεροι το όνομα τους το έκτισαν πάνω στην επιτυχία της μικρής οθόνης. Εκείνη, η κατάξανθη καλονή Katherine Heigl, χάρη στην παρουσία της στο Grey's Anatomy κι εκείνος, ο γοητευτικός Josh Duhamel, εξαιτίας της αεράτης εμφάνισης του στο Las Vegas. Και οι δύο δεν έχουν επιτύχει ακόμη να εκτοξεύσουν την πρωταγωνιστική τους φήμη και στον κινηματογράφο, κάτι που στοχεύουν να πετύχουν με την κοινή τους συμμετοχή στο Life As We Know It. Να δούμε...

Στις δικές μας αίθουσες 4 Νοεμβρίου 2010, με τον τίτλο Η Ζωή Όπως την Ξέρουμε

2 σχόλια:

SuzieQ είπε...

Πολύ μου αρέσει η Katherine Heigl. Έχει μια αυθεντικότητα που σπάνια συναντά κανείς σε νέους ηθοποιούς. Ανυπομονώ να τη δω στο Life As We Know It. Είδα το trailer και με έκανε να χαμογελάσω :-)

Vaggelis είπε...

Με τραβολόγησε η αδερφή μου να δούμε το Life As We Know It και ομολογώ ότι μου άρεσε αρκετά -και δεν το περίμενα. Έχει γέλιο και συγκίνηση, είναι πολύ ρεαλιστική ταινία και γενικά είναι cool για το είδος της. Καμία σχέση με τις βαρετές και ρομαντικές κομεντί.

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική