- To Κίτρινο Υποβρύχιο Αναδύεται. Σε συμφωνία με την Disney και την Apple Corp. φέρεται πως ήλθε ο Robert Zemeckis, για την δημιουργία του ριμέικ του θρυλικού Yellow Submarine των Beatles. Σκοπός του σκηνοθέτη του Polar Express, είναι να αναβιώσει το περίφημο κινούμενο σχέδιο, με την γνώριμη πλέον τεχνική του 3D motion capture, χρησιμοποιώντας συνάμα τα πρωτότυπα τραγούδια όπως ακούστηκαν στο φιλμ του 1968, αλλά και τις φωνές των Σκαθαριών, όπως εκείνοι απέδωσαν στην ταινία, επεξεργασμένες με μοντέρνες ψηφιακές μεθόδους. Δύσκολο το εγχείρημα που αναλαμβάνει ο Zemeckis, να αποτυπώσει σε ένα σύγχρονο animation την ψυχεδέλεια μιας άλλης εποχής, αν και είναι γνωστή στους περισσότερους η λατρεία του για το γκρουπ, όπως την αποτύπωσε σε ένα (ξεχασμένο, αλλά και μέτριο) οπαδικό φιλμ, με τον τίτλο I Wanna Hold Your Hand το 1978...

- Ασταμάτητη και η Rosario. Από την στιγμή που επιτεύχθηκε η συμφωνία, ανάμεσα στον Tony Scott και τον Denzel Washington, για την νέα συνεργασία τους στην ταινία Unstoppable - σωστά μαντεύεις, ο δεύτερος θα υποδυθεί εκείνον που καλείται να σταματήσει την ξέφρενη πορεία ενός τρένου γεμάτου τοξικά - ο πρώτος ξεκίνησε την αναζήτηση των ηθοποιών που θα διανείμει τους ρόλους. Κατόπιν του Chris Pine, που όπως ανακοινώθηκε θα παίξει τον νεαρό συνεργάτη του Denzel, ήλθε η ώρα της υποτιμημένης κούκλας Rosario Dawson να προστεθεί στο καστ. Μέχρι ώρας δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τον ρόλο της, μα ζω με την ελπίδα να είναι αρκούντως αποκαλυπτικός των προσόντων της!

- Ριμέικ και το Outland! Στην εποχή των διασκευών που διανύουμε, ελάχιστες θα είναι οι επιτυχημένες ταινίες περασμένων δεκαετιών που δεν θα περάσουν από την μηχανή του ριμέικ. Από τον κανόνα αυτό δεν γλύτωσε ούτε το Outland του Peter Hyams, από το 1981, ένα διαστημικό γουέστερν με τον Sean Connery στον κεντρικό ρόλο να παλεύει στο υπερπέραν να εξολοθρεύσει τις ομάδες των παράνομων. Της καινούργιας παραγωγής της Warner θα ηγηθεί σκηνοθετικά ο Michael Davis του μέτριου σινε-Videogame Shoot 'Em Up, δίχως να σκοπεύει να αλλάξει πολλά από την πρωτότυπη θεματολογία του φιλμ, με την δράση να εκτυλίσσεται σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον, μιας γήινης αποικίας, πάνω σε έναν δορυφόρο της Σελήνης.

- Και Bruce και Schwartz!. Τελικά είναι επίσημο. Στην ταινία - αναβίωση του action adventure περασμένης δεκαετίας του Sylvester Stallone, The Expendables, θα συμμετάσχουν σαν γκεστ σταρς τόσο ο Arnold Schwarzenegger, όσο και ο Bruce Willis, υποσχόμενοι με την παρουσία τους το απόλυτο μακελειό. Ο πρώτος θα κρατήσει έναν μικρό ρόλο, εξαιτίας των υποχρεώσεων του ως Κυβερνητής, ενώ ο δεύτερος θα υποδυθεί τον πράκτορα που θα προσλάβει την καλά οργανωμένη ομάδα του Sly, που απαρτίζουν ο Jet Li, ο Jason Statham και ο Dolph Lundgren, πάλαι ποτέ Ρώσος αντίπαλος του Stallone πάνω στα κινηματογραφικά ρινγκ! Μια πραγματικά εκρηκτική συνύπαρξη επί της μεγάλης οθόνης!

- Μια συνωμοσία από τον Redford. Με την υπόθεση της συνωμοσίας που οδήγησε στην δολοφονία του Προέδρου της Αμερικής Αβραάμ Λίνκολν, θα ασχοληθεί στην επόμενη ταινία του ο Robert Redford. Το φιλμ που θα φέρει τον τίτλο The Conspirator, θα ασχοληθεί με τα γεγονότα που προηγήθηκαν του δραματικού περιστατικού στο θέατρο Φορντ, όπου μια γυναίκα βρίσκεται πίσω από τον οπλισμό του χεριού του φονιά Τζον Γουίλκς Μπουθ.