- Ασε Το Κακό U.S. Υπήρξε κατά γενική ομολογία, μια από τις σημαντικότερες στιγμές της σεζόν που τελείωσε και ήταν ζήτημα χρόνου, να εμφανιστεί η αμερικάνικη του εκδοχή. Το Άσε Το Κακό Να Μπει (Let The Right One In), το μυστηριώδες φιλμ από την Σουηδία, που συγκίνησε όσους το παρακολούθησαν, είναι έτοιμο να αποκτήσει το χολιγουντιανό του ριμέικ, από τα χέρια του Matt Reeves του σκηνοθέτη του Cloverfield. Το σενάριο του φιλμ, τοποθετεί την ιστορία στο Κολοράντο της δεκαετίας του 80 και παρόλες τις φήμες που ακούγονταν περί ανεβάσματος του μέσου όρου ηλικίας των ηρώων της ιστορίας (ελέω Twilight) εντέλει τα πάντα παραμένουν όπως στο πρωτότυπο, με τους 12χρονους πρωταγωνιστές να έχουν ήδη βρεθεί. Το φιλμ που θα φέρει τον τίτλο Let Me In, ενώ είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του '10, τελικώς ορίστηκε για το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς.

- Η Amy Adams στο Fighter. Τις προάλλες μιλούσαμε για το The Fighter που θα φέρει κοντά τους Mark Wahlberg και Christian Bale, στην ιστορία δύο ετεροθαλών αδελφών, που προετοιμάζονται για τον παγκόσμιο τίτλο της κατηγορίας ελαφρών βαρών. Σήμερα ανακοινώθηκε, η συμμετοχή στο καστ και της Amy Adams (Night At The Museum 2), που θα υποδυθεί τον ρόλο της σερβιτόρας, που θα παίξει καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη του νεαρότερου εκ των δύο ηρώων, που είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου επάθλου.

- Η ώρα του Λυκάνθρωπου? Μια από τις πλέον διάσημες ταινίες τρόμου με λυκάνθρωπους, το An American Werewolf In London του John Landis, είναι έτοιμη να αποκτήσει το ριμέικ της, από την στιγμή που τα δικαιώματα της απέκτησε η Dimension. Μια δημιουργία που κτίστηκε σε διαφορετικό ύφος από τα άλλα horror movies της δεκαετίας του 80, διαθέτοντας ανάμεσα στις γραμμές του σεναρίου της πηγαίο χιούμορ και που κρατήθηκε στις μνήμες των φίλων του είδους σαν μια από τις πιο αγαπημένες, έχει ήδη προγραμματιστεί από τα αδέλφια Weinstein να αποκτήσει την σύγχρονη εκδοχή της, ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα του Hellraiser.

- Κορίτσια για δάγκωμα. Σκηνοθετημένο από την Karyn Kusama του Aeon Flux και σε σενάριο της Diablo Kody, που πήρε το χρυσό οσκαράκι για το Juno, είναι το Jennifer's Body, που μιλά για μια εκθαμβωτική τσιρλίντερ, που έχει σαν χόμπι της να δολοφονεί συμμαθήτριες. Και όταν μιλάμε για σούπερ εικοσάρα, το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό δεν είναι άλλο από αυτό της Megan Fox, των Τransformers, που έχει βάλει σκοπό να τρελάνει ολόκληρο τον αντρικό πληθυσμό της Αμερικής. Όχι ότι η συμπρωταγωνίστρια της Amanda Seyfried του Mamma Mia είναι καμιά αμελητέα ποσότητα, ε? Οπότε προβλέπεται...θύελλα!

- Ο άχρωμος Ramon παίρνει χρόνο. Υπήρξε πιθανότατα η πιο άχρωμη προσθήκη στο Transformers Revenge Of The Fallen, υποδυόμενος τον συμμαθητή του Σαμ και διάνοια στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο λόγος για τον λατινοαμερικάνικης καταγωγής Ramon Rodriguez, που βλέπει την δημοφιλία του στις τάξεις των νεαρών κοριτσιών να ανεβαίνει και κατά συνέπεια και την χρονική του συμμετοχή στην επόμενη τρίτη εκδοχή των Transformers. Κάτι που άλλωστε έχει συμβεί ήδη μία φορά με την περίπτωση της Megan Fox, από το πρώτο στο δεύτερο επεισόδιο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική