10/6/09

News Issue.2

- Τρέμε Iron Man. Τις πρώτες φωτογραφίες του βασικού αντιπάλου του Τόνι Σταρκ - aka Iron Man - έριξε στην κυκλοφορία η Paramount. Βεβαίως και δεν πρόκειται για άλλον από τον Ρώσο κακοποιό Ιβάν Βάνκο, που φέρει το superhero προσωνύμιο Whiplash και την παρά φύση μεταλλαγμένη μορφή του Mickey Rourke. Το εντυπωσιακότερο στοιχείο, αφορά στην στολή του χαρακτήρα, που παίρνει εντολές από τον πανίσχυρο εγκέφαλο, που τοποθετείται στο στήθος, όπως ομολογεί ο σκηνοθέτης (και) του δεύτερου επεισοδίου Jon Favreau. Το Iron Man 2, έχει προγραμματιστεί να δει το φως των αιθουσών, στις 7 Μαΐου του 2010.

- Όχι του LaBeouf στο Υ. Μπορεί ο DJ Caruso, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και πάλι στο Disturbia, να τον θεωρούσε σαν την ιδανικότερη επιλογή για τον ρόλο του τελευταίου επιζώντα της γης, μετά την ολοκληρωτική καταστροφή, στην ταινία Y: The Last Man, τελικά όμως ο Shia LaBeouf είχε διαφορετική άποψη, απορρίπτοντας την σχετική πρόταση. Ο νεαρός πρωταγωνιστής των Transformers, θεώρησε πως η ηλικία του δεν είναι η ιδανική για να υποδυθεί τον Γιόρικ Μπράουν, το αγόρι που κατάφερε να διασωθεί από την μήνη του θανατηφόρου ιού, που κατέστρεψε την ανθρωπότητα και που έχει γνωρίσει ήδη σημαντική επιτυχία, στην πρώτη του διαδρομή ως κόμικ.

- Howl. Με την επιστροφή του, ως πρωταγωνιστής στην ταινία Howl, ο ταλαντούχος JamesFranco, δείχνει πως επιθυμεί να προχωρήσει ένα καλλιτεχνικό βήμα παραπέρα, από τον ρόλο του Γκόμπλιν, που τον έκανε διάσημο, μέσω των Spidermans. Πρόκειται για την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη, της βιογραφίας του ποιητή Allen Ginsberg, σε σενάριο και σκηνοθεσία των Rob Epstein και Jeffery Friedman, όπου ακόμη συμμετέχουν οι Mary Louise Parker, David Strathairn και Jeff Daniels. Στην παραγωγή του Howl, που είναι το όνομα της συλλογής που κυκλοφόρησε ο ποιητής στο Σαν Φρανσίσκο το 1955, συνυπάρχει ο Gus Van Sand, ενώ το φιλμ προβλέπεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του - αν όλα πάνε θετικά και βρεθεί διανομέας στην Αμερική - σε περίπου ένα χρόνο από τώρα.

- Είναι η Megan η νέα Buffy? Πολύ ψηλά έχουν θέσει τον πήχη οι υπεύθυνοι της παραγωγής του ολοκαίνουργου Buffy και ο σκηνοθέτης του, Fran Rubel Kuzui (...) που έχουν θέσει σαν στόχο για τον ρόλο της βαμπιροφόνισσας, την σέξι σούπερ σταρ της εποχής Megan Fox. Το φιλμ, αν και ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για το σενάριο του, θεωρείται πως θα είναι πολύ σκοτεινότερο από ότι έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, τόσο στην τηλεοπτική, όσο και στην κινηματογραφική του εκδοχή.

- Ο Rob Cohen στο Medieval. Παρότι είχε ήδη ανακοινωθεί, πως την σκηνοθεσία του Medieval, ενός έπους που εκτυλίσσεται στα χρόνια του Μεσαίωνα και το θέμα του φέρνει στο νου κάτι από Dirty Dozen και Magnificent Seven, αναλαμβάνει ο McG, εντούτοις οι πολλές ασχολίες, δεν αφήνουν τον δημιουργό του τελευταίου Terminator, να καθίσει στην καρέκλα. Παρόλα αυτά από την θέση του παραγωγού, επέλεξε τον δραστήριο Rob Cohen για αντικαταστάτη του, έχοντας εμπιστοσύνη στο έργο που είχε προσφέρει στα Fast And TheFurious, Mummy 3 και Triplex. Μιλώντας για τον πράκτορα xXx, πάντως, ο Cohen άφησε στα κρύα του λουτρού τον καλό του φίλο Vin Diesel, αποφασίζοντας να μην συμμετάσχει στο δεύτερο σίκουελ τη σειράς με τον τίτλο, The Return of Xander Cage...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική