Marvel Studios Phase 4Σε μια πανηγυρική παρουσίαση, που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της έκθεσης Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, η κραταιά Marvel έδωσε στην δημοσιότητα τα επόμενα δημιουργικά της βήματα, που θα αποτελέσουν την τέταρτη φάση του Σινεματικού της Σύμπαντος. Δια στόματος του κορυφαίου παραγωγού Kevin Feige και με την θριαμβολογία να κρατεί καλά, από την στιγμή που οι Avengers: Endgame είναι και επίσημα η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών, δόθηκαν λεπτομέρειες για τις επόμενες έντεκα (11!!!) δημιουργίες, που θα μας απασχολήσουν τόσο κινηματογραφικά, όσο και τηλεοπτικά. Πιο συγκεκριμένα το μπουκέτο του στούντιο περιλαμβάνει:

Black Widow / Κυκλοφορία 1 Μαΐου 2020

Επιτέλους η Scarlett Johansson αποκτά την ολόδικη της ταινία. Θα πλαισιωθεί μεταξύ άλλων, από τους Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour.

Black Widow

The Eternals / Κυκλοφορία 6 Νοεμβρίου 2020

Γεννημένοι από την έμπνευση του Jack Kirby, οι υπέρήρωες καταφθάνουν σε μια διαστημική περιπέτεια που συμμετέχει ένα σούπερ καστ αποτελούμενο από τους Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek και Brian Tyree Henry.

The Eternals

The Falcon and the Winter Soldier / Κυκλοφορία Φθινόπωρο 2020

Επιστροφή για τον Anthony Mackie στον ρόλο του σούπερ ήρωα, όπως και για τον Daniel Bruhl, που θα ντυθεί ξανά την στολή του Βαρώνου Ζέμο.

The Falcon and the Winter Soldier

Shang-Chi and the Legend of the 10 Rings / Κυκλοφορία 12 φεβρουαρίου 2021

Με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Simu Liu, που θα υποδυθεί τον άριστο γνώστη των πολεμικών τεχνών, να έρχεται αντιμέτωπος με την εξτρεμιστική οργάνωση 10 Rings, που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της στον εισαγωγικό Iron Man, κάτω από την σκηνοθετική καθοδήγηση του Destin Daniel Cretton.

Shang-Chi and the Legend of the 10 Rings

WandaVision / Κυκλοφορία Άνοιξη 2021

Η Elizabeth Olsen και ο Paul Bettany επανέρχονται σε μια περιπέτεια που λαμβάνει χώρα κατόπιν των εξελίξεων των Avengers: Endgame.

WandaVision

Loki / Κυκλοφορία Άνοιξη 2021

Ο Tom Hiddleston επανέρχεται στον ρόλο που τον έκανε διάσημο, αυτόν του διπρόσωπου Λόκι, από την ώρα που πέφτει νεκρός από τον Θάνος στο Infinity War.

Loki

Doctor Strange and the Multiverse of Madness / Κυκλοφορία 7 Μαίου 2021

Ορίζεται ως η πρώτη τρομακτική ταινία του MCU, με τον σκηνοθέτη Scott derrickson να αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τον σταρ Benedict Cumberbatch στην νέα του πρωταγωνιστική περιπέτεια ως Δρ Στέφεν Στρέιντζ.

Doctor Strange and the Multiverse of Madness

What If? / Κυκλοφορία Καλοκαίρι 2021

Σειρά animation, όπου περισσότεροι από 25 πρωταγωνιστές της Marvel θα δανείσουν τις φωνές τους στους σκιτσαρισμένους ήρωες, με τον Jeffrey Wright στον ρόλο του The Watcher να κινεί τα νήματα της δράσης εξ αποστάσεως.

What If?

Hawkeye / Κυκλοφορία Φθινόπωρο 2021

Ο Jeremy Renner γυρίζει ξανά στον ρόλο του Χόκαι, ενώ στο φιλμ θα εμφανιστεί και ο δημοφιλέστατος χαρακτήρας της τοξοβόλου Κέιτ Μπίσοπ.

Hawkeye

Thor: Love and Thunder / Κυκλοφορία 5 Νοεμβρίου 2021

Με πρωταγωνιστές τους Chris Hemsworth και Tessa Thompson, σε σκηνοθεσία ξανά του Taika Waititi, προστίθεται ξανά στο καστ η Nathalie Portman, σε ρόλο που θα αποτελέσει την θηλυκή εκδοχή του Θωρ.

Thor: Love and Thunder

Blade / Κυκλοφορία ????

Ριμπούτ του περίφημου τίτλου, με τον κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο του μισού ανθρώπου / μισού βαμπίρ να κρατά ο πολυβραβευμένος Mehershala Ali.

Blade