First Look Army Of The Dead Zach Snyder PosterΥπόθεση καριέρας έχει υπάρξει για τον Zach Snyder η περίπτωση του Army of The Dead, καθώς περιστρέφεται γύρω από το πρότζεκτ για περισσότερο από δέκα χρόνια. Πλέον όπως όλα δείχνουν έχει κάνει το δημιουργικό του όνειρο πραγματικότητα, όπως αποδεικνύει η πρώτη φωτογραφία από το σετ των γυρισμάτων, με σύσσωμο το καστ της αγωνιώδους περιπέτειας, να δηλώνει το παρόν, την οποία παρουσίασε με απεσταλμένο του, στα πλαίσια της έκθεσης Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο. Η ταινία έχει σαν επίκεντρο της το Λας Βέγκας, ακριβώς μετά την εξάπλωση μιας μόλυνσης που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, εκεί που μια ομάδα ανηλεών μισθοφόρων έχει εκπονήσει σχέδιο για να στήσει την μεγαλύτερη ληστεία όλων εποχών! Απίθανα συνδυαστική σεναριακή ιδέα δηλαδή, που ενώνει δύο διαφορετικά είδη, το heist και το zombie movie, με τον ντιρέκτορα να έχει ήδη παρουσιάσει τα διαπιστευτήρια του σε αυτό, από την εποχή του ριμέικ Dawn Of The Dead (2004), σε σενάριο του James Gunn.

Στο πλάνο εμφανίζεται να ποζάρει ολόκληρη η ομάδα των mercenaries, αποτελούμενη από γνώριμες πρωταγωνιστικές προσωπικότητες του είδους, όπως οι δυναμικοί Dave Bautista, Garret Dillahunt, Ella Purnell, Omari Hardwick, Raul Castillo, Chris D’Elia, Theo Rossi και Ana de la Reguera.

First Look Army Of The Dead Zach Snyder

Ο Zach Snyder δεν έχει σκηνοθετήσει άλλη ταινία από το 2017 και κατοπινά του Justice League, που τα γυρίσματα του είχε αφήσει λίγο πριν την εκπνοή τους, λόγω οικογενειακής τραγωδίας, για να τα ολοκληρώσει ο Joss Whedon. Εκτός από μια μικρού μήκους ταινία με τον τίτλο Snow Steam Iron, που περιγράφει την αγωνία για εκδίκηση μιας γυναίκας που έχει δεχθεί παρενόχληση. Το Army Of The Dead είναι το φιλμ που τον επαναφέρει στην ενεργό δράση και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ο ίδιος έχει αναλάβει και την κινηματογράφηση του, γεγονός που αναμένεται να ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο τους φίλους της ιδιαίτερης δημιουργικής του προσέγγισης.