Οι Πρώην (Les Ex) PosterΛατρεύουμε να τους Μισούμε! Οι Πρώην (Les Ex) είναι η νέα ρομαντική κωμωδία του Maurice Barthélémy και περιγράφει την απολαυστική αλληλουχία ερωτικών μπερδεμάτων που επιφυλάσσει η ζωή στους ανυποψίαστους χαρακτήρες της ταινίας, όσο η καρδιά τους χτυπάει δυνατά ακόμα και στην ιδέα των πρώην τους, όχι πάντα από έρωτα! Αξέχαστα πρόσωπα που οι ζωές τους θα διασταυρωθούν δημιουργώντας μια εύθυμη αναταραχή και που εύκολα θα μπορούσαν να ερωτευτούν ξανά. Ποιον όμως; Είτε μας τυραννούν είτε λατρεύουμε να τους μισούμε, κατά βάθος, είναι δύσκολο να ξεχάσουμε τους πρώην μας!

Το Παρίσι μπορεί να είναι η πόλη των ερωτευμένων, είναι όμως και η πόλη...των πρώην! Ο Αντουάν δεν τολμά να ξαναδεσμευτεί, ο Ντιντιέ αποζητά την πρώην γυναίκα του, o πατέρας Λοράν αναγκάζεται να παντρέψει την πρώην του, τη Ζουλί, ο Σερζ δέχεται παρενόχληση από την Λιζ, την πρώην της νυν φιλενάδας του, ενώ ο Γκρεγκ βρίσκει παρηγοριά στον σκύλο... της πρώην του.

Οι Πρώην (Les Ex) Movie

Μια πλειάδα διάσημων Φραντσέζων ερμηνευτών παρελαύνει από τις σκηνές της πολυδιάστατης κομεντί, αποτελούμενη από τους Jean-Paul Rouve, Patrick Chesnais, Arnaud Ducret, Stéfi Celma, Maurice Barthélémy, Claudia Tagbo και τον Baptiste Lecaplain.

Στις δικές μας αίθουσες? Στις 7 Σεπτεμβρίου 2017 από την Feelgood Ent.