Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη (All Roads Lead to Rome) PosterΌλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη

της Ella Lemhagen. Με τους Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Rosie Day, Claudia Cardinale, Paz Vega, Chiara Bassermann


Μα Κε Κάτσο!
του zerVo (@moviesltd)

Κάτι τέτοιες σαχλαμάρες, όχι απλώς κυκλοφορούν στις διεθνείς αγορές, αλλά φτάνουν και ίσαμε την δική μας για να κάνουν κάτι Ζαπατίνες και Μαρκίδηδες που θα την παρακολούθησαν, να αναθαρρήσουν και να νιώσουν εαυτούς σαν μεγάλους και τρανούς ντιρέκτορες. Μια διεθνής συμπαραγωγή, Γιάνκικης χρηματοδότησης, με Σκανδιναβή σκηνοθέτιδα στο τιμόνι, μια Αμερικανίδα τηλεοπτική σούπερ σταρ στο επίκεντρο, έναν γνωστό σε όλους τους γειτόνους μας Άδωνι για μορφονιό, μια γυναίκα θρύλο μεταξύ του καστ για το ξεκάρφωμα και τα πανέμορφα φυσικά φόντα της Τοσκάνης και του Λατίου να δημιουργούν τις συνθήκες εκείνες του απόλυτου σινερομάντζου! Τζίφος! Χωρίς μέτρο, γεμάτο υπερβολές και με ερμηνείες το λιγότερο αστείες, το All Roads Lead To Rome πανεύκολα κερδίζει τον τίτλο της πιο κακής rom com που διανεμήθηκε στην Ελλάδα μέσα στο '16.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη (All Roads Lead to Rome) Wallpaper
Χωρίς να έχει συνέλθει ακόμη από το επώδυνο διαζύγιο της, η διάσημη Αμερικανίδα δημοσιογράφος Μάγκι Φολκ, καλείται να επιλύσει ακόμη ένα σημαντικό οικογενειακό ζήτημα, μιας και η ανήλικη κόρη της, μπλεγμένη σε αλητοπαρέες και ερωτευμένη με διακινητή μαριχουάνας βρίσκεται ένα μόλις βήμα πριν περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου. Για να της αποσπάσει το μυαλό από τον παραβατικής συμπεριφοράς μνηστήρα, η Μάγκι θα πάρει μαζί της την νεαρή Σάμερ, στο ταξίδι αναψυχής που από καιρό είχε οργανώσει στην επαρχία της Ιταλίας, εκεί που μια φορά κι έναν καιρό είχε περάσει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της, γνωρίζοντας τον πρώτο της μεγάλο έρωτα, στα μάτια του γοητευτικού Λατίνου Λούκα!

Που, τι σύμπτωση, ώριμος και ακόμη πιο ελκυστικός, κατοικεί στην παραδιπλανή βίλα από την δική τους, γεγονός που στην σκέψη της μαμάς θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για αναζωπύρωση του ειδυλλίου. Για εκείνο που κανείς από τους δύο παιδιόθεν εραστές δεν είναι προετοιμασμένος, είναι που η πιτσιρίκα με την αρωγή της ηλικιωμένης μαμάς του Λούκα, θα βουτήξουν την σπορ Άλφα Ρομέο του και θα το σκάσουν για την Ρώμη, η καθεμιά έχοντας διαφορετικό σκοπό στο μυαλό της: Η νεαρά για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο, που θα την στείλει πίσω στο Αμέρικα και στην αγκαλιά του μαστουρωμένου καλού της, η γιαγιά, για να παντρευτεί επιτέλους την νεανική της αγάπη και μέλος του ποπ συγκροτήματος, που προ μισού αιώνα είχε κάνει μεγάλη επιτυχία στα μουσικά τσαρτς!

Απίθανα πράγματα σε έναν εξωφρενικό ρυθμό είναι όλα ετούτα που λαμβάνουν χώρα σε αυτή την  - ο καλός Θεός να την κάνει - κομεντί, που στηρίζει την ύπαρξη της σε ιδέες τόσο κουτές και ανέμπνευστες, ώστε ο θεατής του να κουνά διαρκώς το κεφάλι με θυμηδία. Με το κόκκινο κονβέρτιμπλ να πηγαίνει μπροστά στο διάβα για την Αιώνια Πόλη και το μικροσκοπικό τσιγκουετσέντο να ακολουθεί το κατόπι του ασθμαίνοντας, αρχίζουν να συμβαίνουν παράλληλα δρώμενα που στην ουσία έχουν σαν σκοπό να συνετίσουν το μυαλό της θυγατέρας, να ηρωοποιήοουν την γηραλέα, χήρα από μόλις εξαμήνου, πρώην ποπ σταρ και φυσικά να φέρουν κοντά και αγκαλιασμένους τους πάλαι ποτέ εραστές, που άφησαν κάποτε τον μεγάλο τους έρωτα να πετάξει...

Εννοείται πως ολάκερη η Καραμπινιερία δεν εντόπισε ποτέ της το κόκκινο αμάξι με τις φυγάδες, εννοείται πως ελάχιστοι τις αναγνώρισαν μολονότι τα κανάλια είχαν βουίξει περιγράφοντας μια ιδιόμορφη απαγωγή, εννοείται πως μαμά και γιος που τρέχουν ξωπίσω τους, δεν βλέπουν την ώρα να μην τους ανταμώσουν, σκεπτόμενοι απλά και μόνο πως μπορεί να περάσουν μια ρομαντική βραδιά σε ρομαντικό Ιταλιάνικο ξενώνα. Ακρότητες παιδιάστικου επιπέδου, που παίζουν συνεχώς με την νοημοσύνη μας και όχι γέλιο δεν βγάζουν αλλά ούτε καν προϊδεάζουν πως στην συνέχεια ενδέχεται να συμβεί κάτι το χιουμοριστικό. Όσο για το ερωτικό σκέλος της πλοκής? Εδώ κι αν μιλάμε για ανεκδοτική φάρσα.

Μου προκαλεί πραγματικά τεράστια εντύπωση η σκέψη και μόνο πως η Parker για κοντά μια δεκαετία, όρισε το απόλυτο νεοϋορκέζικο θηλυκό, που τόσοι γαμπροί λιώνανε στα πόδια της. Εκείνα τα στραβοκάνικα που έκαναν και διαφήμιση τρομάρα τους, σε κορυφαίες φίρμες υποδημάτων, δηλαδή, που φτιάχνουν ταιριαστό ματς με τα άχαρα χέρια μπασκετμπολίστα και τα χαρακτηριστικά προσώπου που όμορφα δεν τα λες. Και αυτή η ασούμπαλη κυρά έριξε χωρίς πολλά πολλά τον βγαλμένο από φωτονοβέλα του Ντομινό, Raul Bova, εφόσον κι αυτός την καρτερούσε (την Parker!!!) για κοντά είκοσι χρόνια. Άσε που την προτίμησε και από την παρουσιάστρια πρωινάδικου Paz Vega, η οποία ναι μεν εδώ είναι μια (τεχνητή) κούκλα, με τις μπογιές που τις έχουν ρίξει πάνω της, όμως, μπορείς να βάψεις ολόκληρη την Φοντάνα Ντι Τρέβι!

Εν ολίγοις το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό και του ναυαγίου δεν σώζεται ούτε η Cardinale που μόνο τα μάτια της έχουν μείνει ζωντανά για να θυμίζουν την υπέρ ντίβα του παρελθόντος. Θα περίμενε κανείς έστω μια σανίδα σωτηρίας από το νέο αίμα, την μικρούλα Rosie Day, αλλά κι αυτή πέφτει θύμα του παντελώς αχώνευτου Desperatelly Seeking Susan χαρακτήρα που υποδύεται, αφού από το εισαγωγικό δεκάλεπτο, έχοντας σου κάνει τα νεύρα τσατάλια με την ανεκδιήγητη συμπεριφορά της, θέλεις να κουρέψεις γουλί την ροζουλής απόχρωσης κόμμωση της. Κι που εντέλει πετυχαίνει εκείνη να σε οδηγήσει στο καράφλιασμα, όταν αντικρίζεις το "ποιος" ακριβώς έρως την καρτερούσε κάτω από τον λαμπερό Τοσκανέζο ήλιο. Έλεος!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη (All Roads Lead to Rome) Rating




Στις δικές μας αίθουσες? Στις 4 Αυγούστου 2016 από την Feelgood Ent.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια κάθε σώμα, απλά θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με τον κόσμο σχετικά με το πώς ο Δρ Goko, να με βοηθήσει να έχεις την αγάπη μου πίσω και να σωθεί ο γάμος μου ... Ήμουν παντρεμένος για 3 χρόνια με ένα παιδί και ζούσαν ευτυχισμένοι, μέχρι τα πράγματα άρχισαν να πάρει άσχημο με το μου σύζυγος και εγώ και είχαμε αγώνες και υποστήριξε σχεδόν κάθε φορά ... πήρε χειρότερα σε ένα σημείο που ο ίδιος αρχειοθετείται για το διαζύγιο ... έχω δοκιμάσει το καλύτερό μου για να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να μείνει με μένα, γιατί τον αγαπώ τόσο πολύ και δεν θέλουν να τον χάσουν, αλλά ό, τι δεν δούλεψε ... μετακόμισε από το σπίτι, επειδή ήταν ένα νοικιασμένο διαμέρισμα και εξακολουθεί να πήγε μπροστά για να καταθέσει αγωγή διαζυγίου ... παρακάλεσα και δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ακόμα τίποτα δεν λειτούργησε. Η σημαντική ανακάλυψη ήρθε όταν κάποιος μου σύστησε αυτό το υπέροχο, μεγάλο ξόρκι άχνη που τελικά με βοήθησε ... Ποτέ δεν έχω κάνει πριν από αυτό, αλλά ήμουν απελπισμένος και άφησε άλλη επιλογή ... Μου βοηθήσει και χρησιμοποίησε την εξουσία του για να φέρει πίσω τον άντρα μου ... Μέσα δύο ημέρες ο σύζυγός μου μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήταν συγγνώμη για όλες τις συναισθηματικές τους πόνους μου είχε κοστίσει, κινηθήκαμε πίσω στο σπίτι και να συνεχίζουμε να ζούμε ευτυχισμένοι και το παιδί μας είναι πολύ ευτυχισμένη και περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας ... έχω τον σύστησε σε πολλά ζευγάρια με προβλήματα σε όλο τον κόσμο και είχαν καλές ειδήσεις ... Απλά σκέφτηκα ότι θα μοιραστώ την εμπειρία μου, γιατί πιστεύω ακράδαντα κάποιος εκεί έξω πρέπει είναι αυτό ... Μπορείτε να τον στείλετε email μέσω e-mail του: dr.gokosppiritualcaster@gmail. com ή να τον WhatsApp +2348056398964

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική