Μαζί...Με Το Ζόρι (Blended) PosterΜαζί...Με Το Ζόρι

του Frank Coraci. Με τους Adam Sandler, Drew Barrymore, Joel McHale, Kevin Nealon, Wendi McLendon-Covey, Kyle Red Silverstein


Όλα πληρωμένα...
του zerVo (@moviesltd)

Ήταν μέσα της δεκαετίας του 80', όταν μια σειρά διασκεδαστικού χαρακτήρα κωμωδιών, με πρωταγωνιστή τον τότε δημοφιλέστατο Chevy Chase, παρουσίαζε τις περιπέτειες του ίδιου και της φαμίλιας του, κάτω από την μαρκίζα του Τρελού Θηριοτροφείου, σε κάποιο τουριστικό θέρετρο της Καλιφόρνια. Ελαφρώς μεταλλαγμένο στην λογική του, αλλά όχι όμως και στην θεματική βάση του, είναι το τύποις αντιγραφάκι, που μας ταξιδεύει σε μια all inclusive ξενοδοχειακή μονάδα της South Africa, για να ανακατέψει τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες δύο (για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά) μονογονεικών οικογενειών, σε ένα χαρμάνι. Blended δηλαδή...

Μαζί...Με Το Ζόρι (Blended) Wallpaper
Μια πραγματική καταστροφή θα είναι για την απομονωμένη Λόρεν και τον μοναχικό Τζιμ το ραντεβού τους στα τυφλά, σε κλαμπ των...Hooters, αφού εκείνη θα εμφανιστεί πολύ νερόβραστη για τα γούστα του κι εκείνος περισσότερο βάρβαρος από ότι αυτή θα επιθυμούσε. Έλα όμως που η μοίρα, θέλοντας ντε και καλά να τους φέρει κοντά, εν αγνοία τους, θα τους στείλει σε ένα κοινό ταξίδι σε κοσμοπολίτικο παραμυθένιο κι υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Νοτίου Αφρικής για να πάρουν μέρος με τα πάντα πληρωμένα, στην θεματική εβδομάδα που διοργανώνουν οι οικοδεσπότες και αφορά τις οικογένειες που δημιουργήθηκαν, αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία από την τύχη.

Τόσο η Λόρεν, όσο και ο Τζιμ, θα βρεθούν στο κοινό μπανγκαλόου, φέροντας ο καθένας μαζί του τα παιδιά του, δυο μικρά αγόρια η διαζευγμένη γυναίκα, που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της τρεις θυγατέρες ο στενοχωρημένος από τον πρόσφατο και άδικο χαμό της αγαπημένης του συζύγου. Κι αν αρχικά τα χνώτα τους δεν έδειξαν να ταιριάζουν σε εκείνο το πρώτο τους, διόλου ρομαντικό, μίτινγκ, τα πράγματα στην τροπική ζώνη, θα εξελιχθούν εντελώς διαφορετικά και για τους δύο.

Έχει μια πλακίτσα η όλη συνύπαρξη, που κατά βάση στηρίζεται στα πέντε παιδιά των δύο single γονιών, καθώς το καθένα φέρει πάνω του κι ένα ζόρι, από το οποίο παλεύει να απεμπλακεί. Η μεγαλύτερη κόρη, που μοιάζει με αγοροκόριτσο, η μεσαία που πάντα βλέπει δίπλα της το φάντασμα της χαμένης της μαμάς, η μικρή που ονειρεύεται να αποκτήσει καινούργιο μητρικό χάδι, ο έφηβος γιος που κοιμάται και ξυπνάει με ερωτικές φαντασιώσεις και ο πιτσιρίκος, που δεν τα καταφέρνει διόλου καλά με τα σπορ. Λειτουργώντας με το γονικό ένστικτο, οι δυο αταίριαστοι μέχρι πρότινος χαρακτήρες, θα φέρουν πρώτα κοντά τους, ο καθείς τα παιδιά του άλλου, μέχρι που στο φινάλε - λογικά - θα ολοκληρωθεί η τούρτα με το σμίξιμο των δύο εις σάρκα μία.

Φυσικά το τι να περιμένει κανείς από τούτο το εναλλακτικό Θηριοτροφείο, το έχει λύσει αποξαρχής, τόσο στην ανάγνωση του πρωταγωνιστικού ντουέτου, όσο και στην θωριά του ονόματος του σκηνοθέτη Frank Coraci, που το παρελθόν του περιλαμβάνει παρόμοιας λογικής στιγμές, όπως τα Waterboy, Click, Here Comes The Boom και The Wedding Singer. Το τελευταίο μάλιστα υπήρξε η αφετηρία της on screen ρομαντικής σχέσης της Drew Barrymore και του Adam Sandler, που συνεχίστηκε στο 50 First Kisses και ολοκληρώνεται εδώ ως τρίπτυχο, ικανής εμπορικής - αν και γλυκανάλατης - επιτυχίας.

Για πες: Δεδομένα μιλάμε για την καλύτερη στιγμή του Sandler εδώ και πολύ καιρό, αφού κάτι σαχλαμάρες επιπέδου Grown Ups, Zookeeper και Jack And Jill κλόνισαν την πέραση του στο box office, καθώς με την γελαστούλα Drew, στα σαράντα της πλέον, φτιάχνει ένα δροσερό ταίρι, για να στηθεί το ευχάριστο rom com.

Μαζί...Με Το Ζόρι (Blended) Rating




Στις δικές μας αίθουσες? Στις 19 Ιουνίου 2014 από την VillageP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική