The Amazing Spider-Man 2 PosterΈνας Σκίουρος Σούπερ-ήρωας

του Peter Lepeniotis. Με τις φωνές των Will Arnett, Brendan Fraser, Gabriel Iglesias, Jeff Dunham, Liam Neeson, Katherine Heigl, Stephen Lang, Maya Rudolph, Sarah Gadon


Για μια χούφτα...φυστίκια!
του zerVo (@moviesltd)

Αν το νούμερο της ηλικίας σου είναι διψήφιο και ο πρώτος του αριθμός είναι μεγαλύτερος από 1, τότε αποκαλείσαι συνοδός και το τι θα δεις δεν σε πολυνοιάζει, πόσο μάλλον να διαβάσεις και τις τέσσερις πέντε αράδες που σου γράφω. Αν υπάρχει ο άσος μπροστά και έχεις βγάλει το δημοτικό, τότε μάλλον θα δυσκολευτείς να το επιλέξεις για προορισμό διασκέδασης, αφού ελάχιστα θα ταιριάξει με τα εφηβικά σου γούστα. Αν όμως ηλικιακά τριγυρνάς εκεί γύρω στα 10 - 12 χρονάκια και γουστάρεις πλακίτσα, με ζωάκια, σκανταλιές, αγαπούλες και τα συναφή, μια χαρά θα διασκεδάσεις με τις περιπέτειες των συμπαθητικών τρωκτικών, που άθελα τους μπλέκουν στα πόδια των απατεώνων.

The Amazing Spider-Man 2 Wallpaper

Φθινόπωρο πέφτει στην μεγαλούπολη και τα ζωάκια του πάρκου κάνουν τις ετοιμασίες τους για να αντιμετωπίσουν τον βαρύ χειμώνα που πλησιάζει, μαζεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερα αποθέματα σε τροφή, στην κουφάλα του κεντρικού δέντρου, που λειτουργεί σαν αποθηκάκι. Δίχως να το θέλει, όμως και στην προσπάθεια του να ανέβει στην εκτίμηση της κοινότητας του, ο αποδιοπομπαίος σκίουρος Σούρλι, θα καταστρέψει ολοσχερώς τις προμήθειες, γεγονός που θα οδηγήσει τον αρχηγό της ομήγυρης (διπρόσωπο) Ρακούν να τον εξορίσει από το άλσος, προκειμένου να μην υπάρξουν κι άλλα τέτοια καταστροφικά περιστατικά στο μέλλον.

Παρεούλα με τον πιστό του φίλο Μπάντι, έναν λιγομίλητο κουτό αρούρη, άστεγοι πια, τριγυρίζοντας στους δρόμους της μεγαλούπολης, θα εντοπίσουν αποθήκη ξηρών καρπών - την χαμένη Ατλαντίδα όπως θα την αποκαλέσουν - και θα σχεδιάσουν κόλπο για να κάνουν την μπάζα της ζωής τους. Που να φανταστούν όμως, πως το κατάστημα αυτό λειτουργεί απλώς ως προκάλυμμα μια συμμορίας ληστών, που έχουν βάλει σκοπό να ξαφρίσουν με ριφιφί το θησαυροφυλάκιο της γειτονικής τράπεζας.

Όχι ιδιαίτερα υψηλής σχεδιαστικής τεχνικής, ώστε να μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στον τελειομανή ανταγωνισμό, αλλά μα με όλα εκείνα τα στοιχεία της φιλίας και της αλληλεγγύης ανάμεσα στα μέλη μιας κοινότητας, που ελκύουν την ματιά των μπόμπιρων, το The Nut Job κινείται στα γνώριμα πλαίσια του παλιομοδίτικου, πλην κεφάτου, καρτούν. Η ιδιαιτερότητα στην περίπτωση μας έχει να κάνει με το γεγονός πως το στόρι λαμβάνει χώρα σε παλαιότερες χρονικές περιόδους, κάπου στην δεκαετία του 50, αν κρίνω από τις κοψιές των ανθρώπινων χαρακτήρων της ίντριγκας, κάτι που είναι πιθανόν να μπερδέψει ελαφρώς τους άμαθους σε αυτό το περιβάλλον πιτσιρικάδες.

Για πες: Και αστείος είναι πάντως ο κεντρικός ήρωας, που ενώ αρχικά τα κάνει μαντάρα με την ανευθυνότητα του, στο φινάλε φυσικά αναδεικνύεται σε ήρωα και το σλάπστικ του το διαθέτει δίνοντας υπόσχεση στους μικρούς σινεφίλ πως θα περάσουν καλά μαζί του.

The Amazing Spider-Man 2 Rating




Στις δικές μας αίθουσες? Την 1η Μαΐου 2014 από την Odeon

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική