Ένα χάπι μπορεί να αλλάξει την ζωή σου... Το Side Effects είναι ένα μοντέρνας αισθητικής θρίλερ, που θεματικά περιστρέφεται γύρω από την ζωή ενός επιτυχημένου Νεουορκέζικου ζευγαριού, της Έμιλι και του Μάρτιν (η Rooney Mara και ο Channing Tatum) που θα δει την ζωή του να παίρνει άσχημη τροπή, καθώς εκείνη θα χρησιμοποιήσει ένα καινούργιο φαρμακευτικό σκεύασμα που της πρότεινε ο ψυχίατρος της (Jude Law) που δύναται να θεραπεύσει την κατάθλιψη, το οποίο όμως θα παρουσιάσει απρόσμενες παρενέργειες.

Η νέα ταινία του χαρισματικού και πολυγραφότατου Steven Soderbergh, μοιάζει να κινείται πάνω στις ράγες του προπέρσινου, επίσης αληθινά τρομακτικού Contagion, στηριγμένη σε σκριπτ του ίδιου σεναριογράφου Scott Z. Burns.

Το καστ συμπεριλαμβάνει επίσης πολλά και διάσημα ονόματα, όπως της Rooney Mara, του Channing Tatum, του Jude Law και Catherine Zeta Jones. Σε διανομή της Open Road η ταινία αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 8 Φεβρουαρίου. 


Επτά αποσπάσματα από την ταινία, έδωσε στην δημοσιότητα το στούντιο, προκειμένου να γνωστοποιήσει το ύφος που ακολουθεί, που είναι γνώριμο άλλωστε της ιδιαίτερης μα και δημοφιλούς γραφής του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη.

Στις δικές μας αίθουσες? Στις 31 Ιανουαρίου 2013 από την Strada


Side Effects Movie Clip # 1 "5 Minutes"

Side Effects Movie Clip # 2 "Sleepwalking"

Side Effects Movie Clip # 3 "Who Can See The Lies?"

Side Effects Movie Clip # 4 "Boat Cruise"

Side Effects Movie Clip # 5 "50K"

Side Effects Movie Clip # 6 "Ablixa"

Side Effects Movie Clip # 7 "Side Effects"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική