Ο Tom Cruise σε εξαιρετική φόρμα, ξαναχτυπά με ένα από τα γνωστά 'one-man-show' του στο ρόλο του πράκτορα Ίθαν Χαντ (αυτήν τη φορά overcrowded) για να συνεχίσει το πολύ επιτυχημένο franchise των Επικίνδυνων Αποστολών, έχοντας στο πλευρό του, μεταξύ άλλων, τους Jeremy Renner και Simon Pegg. Ακόμα συναρπαστικότερη δράση, πολλές εξωτικές τοποθεσίες και μοναδικά stunts που κόβουν την ανάσα με τον βραβευμένο δύο φορές με Όσκαρ Brad Bird στη σκηνοθεσία και στην παραγωγή τη σύμπραξη-σίκουελ των Tom Cruise και JJ Abrams (που αφήνει τη σκηνοθετική καρέκλα). Συμπρωταγωνιστούν οι Paula Patton, Josh Holloway, Anil Kapur και Tom Wilkinson, ενώ την διασκευή του πασίγνωστου μουσικού θέματος αυτή την φορά έχει επιμεληθεί ο περίφημος DJ Tiesto.



Έχοντας κατηγορηθεί για μια βομβιστική, τρομοκρατική επίθεση στο Κρεμλίνο, ο πράκτορας της IMF Ίθαν Χαντ και η ομάδα του αποκηρύσσονται με τον Πρόεδρο να θέτει σε εφαρμογή το Πρωτόκολλο Φάντασμα. Μη έχοντας εφόδια ή όποια άλλη υποστήριξη, ο Ίθαν πρέπει αφενός να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να αποκαταστήσει το όνομα της ομάδας του και αφετέρου να αποτρέψει μια νέα επίθεση. Έτσι, ο Ίθαν ξεκινά άλλη μια επικίνδυνη αποστολή έχοντας στο πλευρό του και κάποιους άλλους επικηρυγμένους από την IMF πράκτορες, των οποίων τα κίνητρα δεν είναι και τόσο αθώα ή προφανή.

Τέσσερα κλιπ από την ταινία, που διακρίνεται ένα κάπως πιο χιουμοριστικό και κεφάτο στυλ από τις προηγούμενες τρεις συνέχειες, έτσι, ως μικρή πρόγευση πριν το χορταστικό κυρίως πιάτο, προσφορά της Paramount. Enjoy!


Στις δικές μας αίθουσες? Στις 15 Δεκεμβρίου 2011 με τον τίτλο Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο Φάντασμα, από την UIP!

Clip 1


Clip 2


Clip 3


Clip 4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική