Ένα μόλις χρόνο πριν, η στήλη είχε επιχειρήσει και πάλι ένα αφιέρωμα στην εντυπωσιακή ξανθιά, με φωτογραφίες που έκοβαν την ανάσα από ένα διαφημιστικό που είχε γυρίσει, πριν αποφασίσει να κάνει το άλμα από την πασαρέλα στο σινεμά. Ακόμη δεν την είχαμε δει ζωντανή στο πανί δηλαδή... Σήμερα, που η Rosie Huntington Whiteley, χάρη στην σούπερ σέξι παρουσία της στους τρίτους Transformers, με την οποία κατάφερε να αφήσει με την θωριά της ανοικτό το στόμα ολάκερου του αντρικού πληθυσμού, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Πλέον δεν υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού, έστω κι έτσι όμως, το 25χρονο θεικό μοντέλο της Victoria Secret, στα τέσσερα καρέ του shooting στον FHM της Νοτίου Αφρικής, πείθουν πως θα ασχοληθούμε για πολύ, πολύ καιρό ακόμη μαζί της. Το να καταφέρει άλλωστε να εκθρονίσει ολόκληρη Megan Fox (ποια είναι αυτή?) από τα όνειρα του κάθε Γιάνκη (και καλά για το ξεκάρφωμα) εφηβικής ηλικίας και άνω, μόνο μικρό πράγμα δεν είναι, έτσι?


Το Foxier Lady του τίτλου του υψηλής αναγνωσιμότητας εντύπου, φυσικά αναφέρεται στο γεγονός πως η πανέμορφη αγγλίδα, κέρδισε με άνεση τον τίτλο της πιο σέξι κούκλας του πλανήτη για το 2011, στέμμα που - τι σύμπτωση - την περσινή χρονιά κατείχε η προκάτοχος της στο σίριαλ με τις γιγαντιαίες εξωγήινες λαμαρίνες. Το ζήτημα είναι πως το franchise σύμφωνα με τις εξαγγελίες της παραγωγής του, δεν θα έχει περαιτέρω συνέχεια και για το κινηματογραφικό μέλλον της Rosie δεν γίνεται ο παραμικρός λόγος.



Προς το παρόν το κορίτσια απολαμβάνει την στιβαρή αγκαλιά του νούμερο ένα μοντέρνου action hero, συμπατριώτη της Jason Statham, που μόλις αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε η καινούργια καταιγιστική περιπέτεια του, το Killer Elite, με τον De Niro και τον Clive Owen. Αν πάντως έδινε την ευκαιρία στο κορίτσι του, ο Εγγλέζος για ένα δυο πλανάκια στο θριλεράκι, είμαι απόλυτα βέβαιος πως τα αστεράκια του φιλμ θα ήταν πολύ περισσότερα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική