Οι κανόνες αλλάζουν! Δεν έχουν περάσει δυο χρόνια, από την εποχή που βλέποντας το τρέιλερ του Βλέπω τον Θάνατο σου 4 και έχοντας πιστέψει τις εξαγγελίες της New Line, υποστήριζα πως βρισκόμαστε μπροστά στο τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ. Λάθος μου! Από την στιγμή που το στούντιο κατάλαβε, πως με εύκολο τρόπο δύναται να γεμίζει ταμεία, δεν το σταματάει το πανηγύρι κι έτσι το Final Destination, ένα από τα πλέον δημοφιλή franchise της νεολαίας, θα αποκτήσει και πέμπτο αδελφάκι, το οποίο θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην Αμερική στις 12 του Αυγούστου. Κατόπιν λοιπόν της τραγικής πτώσης του αεροσκάφους, του θανατηφόρου roller coaster, του αιματηρού δυστυχήματος στην εθνική οδό και του γκρεμίσματος της τιγκαρισμένης κερκίδας του σταδίου, οι σεναριογράφοι σκέφτηκαν πως η συντριβή μιας κρεμαστής γέφυρας, γεμάτης από ανυποψίαστους οδηγούς, είναι ότι πρέπει για σκηνικό θανάτου. Από το οποίο συμβάν ξανά μανά θα διαφύγει μια φράξια πιτσιρικάδων, όχι όμως για πολύ, αφού την τύχη σου την κοροϊδεύεις, τον δρεπανηφόρο με την μαύρη μπέρτα όμως ποτέ. Ένας από τους στενούς συνεργάτες του James Cameron, σε Abyss και T-2, στην επιμέλεια των ειδικών εφέ, ο Steven Quale, υπεύθυνος και για το ντοκιμαντέρ βυθού Aliens In The Deep, είναι εκείνος που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το θρίλερ, από την θέση του σκηνοθέτη. Από συστάσεις μια χαρά τα πηγαίνει, να δούμε και στην 3-D πραγματικότητα του πέμπτου επεισοδίου, τι ψαριά μπορεί να βγάλει...



Σε ότι αφορά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και πάλι νέα αστεράκια θα πάρουν μέρος στην μοιρασιά τους, όπως ο Nicholas D'Agosto και η Emma Bell, ενώ η γνωστότερη φάτσα από όσες παρέλασαν από το τρέιλερ, είναι εκείνη του βετεράνου ρολίστα ανατριχιαστικών φιλμς - remember Candyman - Tony Todd, που η παρουσία του αναμένεται να έχει καταλυτικό χαρακτήρα.

Στις δικές μας αίθουσες? Στις 8 Σεπτεμβρίου 2011

5 σχόλια:

Minas είπε...

WOW... Fainetai poly dynato to Final Destination 5. Gia na doume ;)

Γιώργος είπε...

Ωχ, τι θα δούμε πάλι!!! Τα Final Destinationn 1 και 2 μου άρεσαν πολύ, το 3 και το 4 έτσι κι έτσι. Το 5 πάντως πρέπει να είναι πολύ καλό.... λένε ότι το 3D του τα σπάει!

Κωνσταντίνος είπε...

Γ@μ@το φαίνεται το Final destination 5. Δεν το χάνω με τίποτα! http://www.facebook.com/pages/Final-Destination-5-movie/188973791150179

Αλέξης είπε...

Η αλήθεια είναι ότι δεν "ψηνόμουν", αλλά το γεγονός ότι όλοι μιλάνε για το καλύτερο Final Destination ever με ιντριγκάρει και μου έχει κινήσει την περιέργεια. Οπότε.... θα το δω και το 5!

masterus είπε...

Σήμερα βγαίνει και θα πάω οπωσδήποτε να το δω. Γουστάρω Final Destination!

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική