- Creation στο Τορόντο. Οι υπεύθυνοι του Διεθνούς φεστιβάλ του Τορόντο, που φέτος τον Σεπτέμβρη, στην 34η εκδοχή του θα συμμετάσχει στους εορτασμούς των διακοσίων χρόνων από την ίδρυση της πόλης, ανακοίνωσε την ταινία που θα ξεκινήσει τις εκδηλώσεις και είναι το Creation του John Amiel. Μια ταινία που μιλά για το έργο του Κάρολου Δαρβίνου, μελετητή και γενετιστή, που η έρευνα του άλλαξε τελείως την σκεπτική γύρω από την προέλευση του ανθρώπου. Επίσης ανακοινώθηκαν και αρκετά φιλμς που θα παρελάσουν από τις αίθουσες του Τορόντο, όπου μεταξύ άλλων υπάρχουν το The Invention Of Lying του Ricky Gervais, το Precious του Lee Daniels, το The Informant του Stephen Soderbergh, το Ondine του Neil Jordan, το Mao's Last Dancer του Bruce Beresford και το The Boys Are Back του Scott Hicks.

- Μια έτσι μια αλλιώς ο Denzel. Μπορεί οι αρχικές φήμες να μιλούσαν για ένα σχέδιο που ναυάγησε πριν καν ξεκινήσει, όμως ο Tony Scott δεν δείχνει να το βάζει εύκολα κάτω. Έτσι η σκέψη του για την δημιουργία μιας ακόμη ταινίας, που η δράση της περιστρέφεται γύρω από ένα παγιδευμένο τρένο, μετά το Pelham, που δεν είχε την αναμενόμενη εμπορική πορεία, φαίνεται να ξαναπέφτει στο τραπέζι της Fox, από την στιγμή που οι συντελεστές κατέβασαν μύτη και απαιτήσεις και το μπάτζετ φαίνεται να περιορίζεται στα 90 εκατομμύρια Ανάμεσα σε αυτούς και ο Denzel Washington, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα συνεργαστεί για ακόμη μια φορά (πέμπτη παρακαλώ) με τον αγαπημένο του σκηνοθέτη...

- Thor και Portman μαζί. Ήδη έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα κρατήσουν τους βασικούς ρόλους στην περιπέτεια φαντασίας Thor, που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ της Marvel και που θα σκηνοθετήσει ο Βρετανός Kenneth Branagh. Πρόκειται για τον Chris Hemsworth, που θα υποδυθεί τον κεντρικό ήρωα, που θα αντιληφθεί πως η γη είναι το νέο πεδίο, όπου θα συνεχιστεί η μάχη της πατρίδας του και τον Tom Hiddleston, που θα υποδυθεί τον βασικό του αντίπαλο, τον Λόκι. Σήμερα ανακοινώθηκε πως η Nathalie Portman, αντίθετα με τις προβλέψεις που έχριζαν φαβορί την Jessica Biel, θα παίξει την νοσοκόμα Τζέιν Φόστερ, τον πρώτο έρωτα του Θωρ. Τα γυρίσματα ξεκινούν τους πρώτους μήνες του 2010.

- Reynolds τελικά ο εκλεκτός. Αφού μας ταλαιπώρησε λιγάκι με την αναποφασιστικότητα της, η Warner ανακοίνωσε εντέλει ποιος είναι ο εκλεκτός για να κρατήσει τον ρόλο του Χαλ Τζόρνταν στο Green Lantern, μια παραγωγή 150 εκατομμυρίων δολαρίων, που ξεκινά γυρίσματα στην Αυστραλία σε έξι μήνες περίπου. Στο τραπέζι ρίχτηκαν τρία ονόματα, του Bradley Cooper του Hangover, του Justin Timberlake δίχως περαιτέρω συστάσεις και του Ryan Reynolds του The Proposal. Τελικά η μπίλια έκατσε στον Καναδό, που θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία ηθοποιός, που θα έχει παίξει ρόλο υπερήρωα και των δύο αντιμαχομένων πλευρών, της DC και της Marvel, αφού ήδη έχει υποδυθεί τον Deadpool στους X-Men...

- Γέμισε το καστ των Losers. Σε παραγωγή του Joel Silver των Matrix και σκηνοθεσία του Sylvain White του Stomp The Yard, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει εντός ολίγου τα γυρίσματα του το The Losers, ένα φιλμ που βασίζεται στο δημοφιλές κόμικ της Vertigo. Στην πλευρά των καλών χαρακτήρων συναντάμε τον Jeffrey Dean Morgan ως τον κάπτεν, τον Idris Elba, τον Chris Evans και την σέξι Zoe Saldanha, ενώ απέναντι τους, βρίσκονται οι κακοί, που στις τάξεις τους παίζουν ο Jason Patrick και ο Holt McCallany. To φιλμ έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 του ερχόμενου Απρίλη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική